-
..
A není snad úplně jedno co je za orientaci? Je skvělej a to stačí ne? :) -
Re: ehm,no jak to nazvat..názor na Jeffree Star
fakt je Gay,ale je super. SO FIERCE *1* *3* *5* *14* *15* -
Re: Re: ehm,no jak to nazvat..názor na Jeffree Star
nene je fakt GAY ! .. ale je luxusní *14* -
Největší posedlost
Je prostě dokonalej - zaujme, miluju jeho vzhled, jeho názory a především jeho vlasy... uááá... Jeho písničky jsou sebestředný a navážející se do lidí bez stylu - přesně takhle by to mělo být ;)) Ať vyhraje ten stylovější... :D:D -
Re: Co je moc to je moc
To jakože, když má člověk barevný vlasy a okolo krku Hello Kitty, tak je SCENE? Mimochodem, mám červený vlasy, na sobě ne jeden kus Hello Kitty a scene nejsem... Vám může být jedno jak vypadá, opravdu nechápu, proč ho hned odsuzujete... Taky vám neříkám, že jste divní, když máte ponožky v sandálech - tomu teda říkám úroveň!! -
Re: Re: Re: ???????
Protože scene neznamená jen ten styl... -
prosím
hele mě se strašně teď líbí písnička: eyelash curlers and butcher knives
nevíte někdo kde ji můžu stáhnout? já jí totiž nikde nemůžu najít *9* *9* -
Re: Re: ???????
hele ale jestli není scene tak proč má písničku: queen of the club scene? *7* -
Mmm *
Hej jako .. :) Tak tady koukám na ty komenty a nic moc, alë jako vidim ráda, že se ho tady zastáváte.. :) Poslouchám zrovna písničku Beuaty Killer a je to prostě dokonalý, úžasný.. ♥ Nemá to chybu.. další moje závislost ! Forevá Jeffree Star ♥♥ *14* -
Re: ???????
Není scene, ani transexuál, ani bi. Je gay. Jinak přítele střídá celkem často, takže je těžký odhadnout s kym teď je ;D -
Re: dotaz
Jo jsou ;D -
dotaz
hele ty kerky co má všude po nohách a rukách jsou pravý?? -
???????
hele chci se zeptat on je Scene nebo transexuál??
a když ste psali že je Bi, chodí s někym??
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
jinak opravdu krásně zpívá -
...
On je uplne dokonalej,ty kerky,ty vlasy,ty hadry a kabelky od LV aaach *14* *14* sere me ze jsem nesla na koncert protoze jsem ho jeste moc 'nemilovala :D:D'doufam ze jeste bude v CR?!:***love u Jeffree!!!jentak dal!!! *14* *14* -
new klip
http://www.youtube.com/watch?v=yLBH ooqolaw&playnext_from=TL&videos=OzP NYvx3YZ4&feature=sub
mrtě klip! je nowej♥ <3 -
Jeffree v Lucerně
Koncert v Lucerně byl naprosto úžasný, já jsem ale neměla foťák, tak mám alespoň podpis. Byl dokonalej. Vypadá lépe než na fotkách, jako porcelánová panenka. -
Re: Jeffree v Praze
mno to je snad jasný =)) -
Re: ...
elektro.. -
Re: hovno
neni snad jedno jak vypada..?? de o tu jeho hudbu ne..?!! *10* -
Re: Jeffree v Praze
Jasně že joo..s kámošem..!!