-
HNUS
fůůůj děte někam s takovým hnusem *9* *9* *16* jak někdo tomu může říct dokonalost?? nechápu *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: HNUS
tak se koukej na celebrity kteří se ti líbí a nechoď sem když máš názor na to že jeffree je "hnus"... možná by ses měla podívat na sebe .... -
Re: HNUS
Aspoň má svůj styl. Je něčím výraznej. Kdo ví jak vypadáš ty. Zamidrákovaná osoba s upatlanýma vlasama v roztrhaných kalhotách? Taky něco dokázal a na tom určitě nese podíl taky jeho vzhled :)
-
-
Co je moc to je moc
No tak tohle je fakt síla... Scene styl se mi líbí no ale co je moc to je moc...
Mylsim že říct o něm že je to transka by bylo slabí slovo... A taky myslim že neni uplně normální... *9* -
-
Re: Co je moc to je moc
To jakože, když má člověk barevný vlasy a okolo krku Hello Kitty, tak je SCENE? Mimochodem, mám červený vlasy, na sobě ne jeden kus Hello Kitty a scene nejsem... Vám může být jedno jak vypadá, opravdu nechápu, proč ho hned odsuzujete... Taky vám neříkám, že jste divní, když máte ponožky v sandálech - tomu teda říkám úroveň!! -
To, že je někdo jinej než ostatní automaticky znamená, že neni normální? Ach jo. Česi jsou fakt bez stylu.
A větší detail. NENI SCENE dop*dele!!!! *16* -
-
Jo přesně on není scene do hajzlu on je prostě. on má.....Jeffree style!Zakládá nový styl!
-
-
:D a kdo je tu scene? -
jjj přesněěě'' *9* *9*
-
-
nej
vsecko nejlesi....:-* *14* -
hovno
to je pekna namalovana stetka -
-
A ty seš zase hnusnej a zasranej anonym!
-
Re: hovno
neni snad jedno jak vypada..?? de o tu jeho hudbu ne..?!! *10* -
Re: hovno
hmm to jo... až na to že to je chlap....
-
-
dotaz
nevíte jestli je Jeff vegetarián ??? *3* *7* -
:-!
on je akože psychicky v poriadku? pretože nevyzerá na to že v hlavičke má toľko koliesok koľko má NORMÁLNY ČLOVEK mať -
-
Re: :-!
ano je v poradku homosexualita je orientace ne psychicka nemoc!!!! a bez nej by nebyla zadna Lady GAGA:D:D -
-
Omg..! Neni uplne u prde*e jestli je teplej..? Tet toje us docela normal takze ho jako nechte bejt..! :D Ale ze by bez nej nebyla Lady Gaga..? Tim bych si nebyla fakt tak jista.!! *16*
-
-
-
hm...
Dlouho jsem přemýšlela nad smyslem jeho počínání. Asi se tímto způsobem snaží přebít osamělost. Nerozumím mu. Je fotogenický, ale nepřipadne mi to jako hezké umění. Spíš kýč. *5* -
-
A možnost, že se mu to prostě líbí a baví ho to tě nenapadla? Třeba to prostě vnímá jako svoje naplnění. Co my víme, co se mu kdysi zrodilo ve škebli. *1* *1*
Jinak, mě osobně se jeho styl moc nelíbí... přijde mi moc přehnaný a kýčovitý. Každý má jiný vkus. Ale rozhodně ho kvůli tomu neodsuzuju, natož abych o něm tvrdila, že je "buz-na" a podobně, tak jakoko to dělají jiní v téhle diskuzi! *16* Je to prostě jeho styl. Byla to jeho volba, vypadat takhle, a do toho nikomu nic, ale opravdu vůbec nic není.
A nechápu, proč tady pořád řešíte jeho orientaci. To vážně zastáváte ty předpotopní názory, že člověk, který není na opačné pohlaví, je divný, špatný, zvrácený? Proberte se, sakra... žijeme v 21. století, ne ve středověku!
Já ho obdivuju. Sice se mi to jako takové nelíbí, ale smekám před tím, že si troufne nosit tenhle styl. Každý, kdo jen trošičku vybočí z řady, musí počítat s tím, že okolí se do něho bude navážet, což ne každý ustojí. On se rozhodl být svůj, být takový, jaký chce být, a právě proto mu patří můj obdiv! *4*
-
-
😎😱😇😍
-
😍😯😇
-
Borec :o)
Jo Jeffree je borec, a to fakt musíte uznat :o) i když ty písničky... no *1* mě se od něj líbí akorát Heart Surgery (Isn't That Bad...)