Přejít na výpis diskuzí

Jennifer Garner

OSOBNOST 31.12.2006 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v Daredevilu je hrozně sexy!!!!!! *1*
  • jennifer

co to tu melete o retu? *1* mě se nejvíc líbí ve filmu elektra *3* to je mrtě fílmek...šak ho budou dávat 21.7 v úterý tkže u toho nesmím chybět *1* *1* majte sa
    • Re: jennifer

tak se dobře podívej na tu syntetiku. A porovnej se snímkem ksichtu velblouda, jak to tu někdo už přednesl. Máš teda vkus... *7*
  • Jennifer Garner

Ona je moja oblúbená herečka film Daredevil kde hrala Elektru pozerám velmi rád mám to na dvd ona sa mi najviac páči v tomto filme a tu je najlepšia a pekná. *14* *14* *14*
  • Jennifer Garner

Filmy od Jennifer v ktorých je dobrá:Daredevil
    Elektra
    Alias-seriál
    Všetky Moje Ex
    Královstvo
    Pearl Harbor
    Cez Noc Tridsiatničkou. *4* *3* *14* *14*
  • Jennifer je úplně skvělá a nejlepší podle mně v Daredevilovi.
  • ????Nesouhlasím!!!

jste všichni nechutný jak zkyslý mlíko. Jennifer neznáte tak držte hubu. Pokud si nechala udělat botox, tak měla důvod. Já Jennifer obdivuju. Neznáte ji z Alias a vůbec je to úžasná herečka. *8* *9*
  • Jenifer

I think she is very nice younk girl takze proste sa strasne paci prvy krat som ju videl vo filme s Benom Daredavil
  • Ahoj tet davali ten film Přes noc třicítkou a moc dobře si hrála tu jen
  • Jenny

Je naprosto fantastická,skoro bych řekl že jsem do ní zamilovaný *14* Je pro mě nejlepší *4*
  • Všechno nejlepší

Jennifer Garner želám všetko najlepšie aj ked neskoršie ale predsa.Je perfektná a výborná herečka. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit