-
Herečka
Na fotkách nic moc, ale herečka je to špičková a dokonce úžasná. -
Jennifer
Ja sem se do ní snad zamiloval! -
ve filmu Electra
je ta deformace jejího obličeje tak markantní, že z ní prakticky dělá zrůdu. Škoda - herečka to není špatná a nechá si takto "zmodernizovat" ksicht *9* -
-
Re: ve filmu Electra
Jo je to pravda. Koza si nechá zdeformovat ksicht, aby se přiblížila Angelině Jolie, které ten konečník pod nosem dělá kariéru. Líbat tu opuchlinu musí být báseň...už teď se mi obrací žaludek. *7* -
-
Re: Re: ve filmu Electra
Ještě, že jste se rozpovídali. Pořádně jsem se na ni podíval ve filmu Elektra, Fakt ten horní pysk je mohutný, sice velbloud má větší, ale i tak tam ční jak u tlamy. No a ještě kostnatý obličej a zapadlé oči - původně jsem si myslel že je hezčí. Kam ten Afleck dal oč? *14* -
-
Re: Re: Re: ve filmu Electra
zase naky kraviny jo???znam kluka fakt krasnyho a zamiloval se do holky ktera s nim nema nic co spolecnyho se vzheledem,,,ale co?kdyz jim to klape tak at spolu jsou ne?a navic to je pekna zenska tak nerikejte kam ten affleck dal oci,,,jasny? *16*
-
-
Re: Re: ve filmu Electra
Někdo tady hovořil o převislém pysku jak velbloud. Přesně mi připomíná ten otok, co má tato "hvězda" pod nosem *4*
-
-
-
Všechno nejlepší :-) :-)
Nejradši mám Přes noc třicítkou :-) -
rrrraaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!
proc porad resite ten ret???proc by si ho mela nechat treba upravovat na plastice kdyz treba nechce?kazdej je v necem jinym krasnej a vyjimecnej tak proc to resite i u herecky?uz prosim prestante!! -
-
Re:nezávidte
mě se nejvíce líbila ve filmu pearl harbor a neřešte pořád ten ret vy prostě Jennfer zavídíte že je slavné a kráná a že má doma nejkrásnějšího chlapa na světě -
-
Re: Re:nezávidte
dobře ty *3* *1*
-
-
-
...
všechno nejlepší...:-) -
Tohle je stará jako moje mámka