-
Re: Re: Jennifer
Jesse Spencer je krásný!!!!!!!!!!!!!! blond vlasy mu sluší a je to krasavec!!!!!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?
koukám starší příspěvek, ale tohle prostě dokáže nas*at. S Hughem NIKDY NIC neměla!!!!!! Byla zasnoubená s Jessem a rozhodně se nerozešli proto, že by měla něco s Hughem. Nechápu, kde se tyhle drby berou *7* -
Jenni....
Jennifer má sice už 30, ale nevypadá na to!!! je dobrá herečka.....!!! je to moje nej....herečka!!! prosťe je super není co dodat....!!! Jen tak dál Jenn.... *3* *3* *3* *4* *4* -
Re: JEJDA
Jo a co má být? (taky mě to trošku mrzí, že bude stárnout) *9* -
JEJDA
TO UŽ JE JÍ TŘICET??? *7* -
První české forum
Kdo by měl zájem, už delší dobu existuje první české forum o Jennifer Morrison: http://www.jmorrison.phorum.cz -
narozky
Přeju všechno nejlepší *3* *4* -
narozeniny
Všechno nejlepší Jennifer! -
....
všechno nej k tvým narozkám-hodně štěstí,zdraví,lásky,sexu a taky dětí *1* -
Happy Birthday!!!
Happy Birthday Jennifer!!! *4* *4* *15* -
vse nejlepsi
preji ji vse nejlepsi k narozkam *4* -
sewa
naj naj najlepsie vsetko k narodkam je to super herecka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: není hezká
á heleme se, wilima, samozřejmě, kdo jinej by tady hájil její dokonalost, co :D
jinak samozřejmě, že je dokonalá a nádherná a rozkošná, bože zas mám úchylný myšlenky, je skvělá a úžasná, a já ji prostě miluju. a zbožňuju. a uctívám. a tak dále a tak dále. -
Re: Jennifer
Jesse = blé a fuj.
Jenn = KNÍK, MŇAM, A MEGA KNÍK
(nejrozkošnější a nejdokonalejší, nezbývá než čekat až si začne rozepínat knoflíčky od spoda. ehm, co že jsem to chtěla? jasně, nenávidím Jesse i Aumaryho, závidím jim Jenn) -
Re: Jennifer
errr, idiote. jak tohle může někdo vůbec napsat?! a co všichni vidí na tom Hrachovým lusku?! při pohledu na něj se normálním lidem chce zvracet *podá si zvracecí kyblík*. je nejrásnější a nejrozkošnější osobou světa KNÍÍÍÍK!!!!!
PS.: mimochodem, rozešli se -
Re: jennifer and jesse
jejich vztah už dávno leží pod kytičkama. Chameroni, je mi líto. -
Re: autogram
Abrams Artists Agency
9200 Sunset Boulevard
11th Floor
Los Angeles, California 90069
USA
kontakt na ni, bohužel víc nevím. -
Re: Re: Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?
s Jessem byla zasnoubená, pak se rozešli, s Hughem ve skutečnosti rozhodně nic neměla (aspoň se to nepředpokládá) a teď chodí s Aumarym (Prison Break). její vkus na chlapy je vážně bída :( -
Re: jennifer
Teď jsem si je prohlédla, vypadá na nich úplně úžasně, já se na ně nemohla vynadívat. Umí se tak krásně usmívat a je prostě nádherná. *4* -
jennifer
Jennifer má nové fotečky tak se dyžtak jukněte *4*