-
Jensen
Jensen je prostě bůůůh, a proto nemůžu překousnout, že mezi jeho fotkama je i fotka nějakýho jinýho herce a považuje se to za Jensena. -
-
Re: Jensen
jsi uzasny herec a hrajes moc krasnyho herce dean a jsi pro me nej. a miluju te jsi krasny a kdyz tak jsem cikanka a miluju te zlatooo *1* *1* *4* *14* *4* *15* *8* *9* *3*
-
-
Jensen
Tak tohle je jedním slovem BOREC. -
Fotografie
Lidicky davejte bacha na fotky které přidáváte. Na jedné fotce není Jensen, ale Michael Pitt a ten hrál ve filmu vzorec pro vraždu. Díky -
ww
www.supernatural.websnadno.cz -
sexy jensen
Je to skutečně ten nejkouzelnější,nejhezčí a nekjlepší chlap na světě.Je dokonalej a vytkla bych mu jen jedno a to,že je tááák daleko ale zase by nehrál v supr seriálu SUPERNATURAL=lovci duchů a to by bylo velká škoda. -
Jensen je fat kus chlapa na kterého se dá koukat bez přestávky je uplně užasnej a to jeho tělo je k sežrání *3* *9* *4* *8*
-
CO???
Já jsem poslední dva díly Lovců duchů neviděla,to si děláte srandu, že umřel. *10* Mohl by mi to někdo stručně převyprávět??? Byla bych moooc vděčná *7*. DĚKUJU P.S. Ale je to kus, to se musí nechat... *5* -
-
Re: CO???
neboj on neumře,ale umře někdo jiný. *9* :(
-
-
Jn on je prostě super některé jeho fotky jsou na ...,ale některé fakt stojí za to! *3* *1*
-
MOJE sluníčko nejsluníčkovatější!!!
Tochodle človíčka úplně zboznuju.. *4* Ja ho miluju úplně z celého srdce.. *14* .prostě vy ho máte rádi jen kůli toho že je pěkný ale já ho miluju jakože ho prostě miluju to ani nejde říct slovy...a je jen můůůůůůůj!!!!!!!!! *14* *14* *4* *14* -
-
Re: MOJE sluníčko nejsluníčkovatější!!!
Se z toho nezblázni,vsadím se o co chceš
žes ho naživo nikdy nepotkala tak tady nemel nesmysly!!!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16*
-
-
.....:)
Nezoufejte....vždyt bude druhá řada...... *1* ........