-
Tak do toho praštil.
Jensen Ackles do toho praštil se svou dlouholetou přítelkyní Danneel Harris. Stalo se tak tuto sobotu (to jest 15.5.2010) v Dallasu
Přeju jim tímto hodně štěstí do společného života. -
-
Re: Tak do toho praštil.
JJ hodně štěstííííí *3*
Lidičky pokud chcete vidět ty dva spolu, myslim jako Jensena a jeho PANI *1* ve filmu, tak se jukněte na Ten Inch Hero, ale to určo všici víte - já jen že mě to (mile) překvapilo, když jsem zjistila, že tam hrají spolu *1*. Slušinká jim to! *1*
-
-
Jensen
Nevíte jsetli má nějakou přítelkyni???? -
Happy birthday
Happy B-day Jensen *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Happy Birthday
Vsechno nej k narozkam *14* -
happy B-day
♥ všecičko nejjky ♥ -
Happy Birthday!
Všechno nej Jensenovi =). *14* -
Všechno nejlepší
jen tak dál *4* -
Vse nej!!!!
Vse nej!!! at slouzi :) -
Nejlepší herec
Je to pravý chlap, takových více! charismatický, hezky vypracovaný a hlavně vtipný jak čert. Nechápu, jaktože to není nejslavnější filmová hvězda, můj nej herec! *4* -
-
Re: Nejlepší herec
souhlasím *4* -
Re: Nejlepší herec
jj je fakt užasný a krásný.... *14* nějaké zajímavosti o něm nevíte?třeba jestli kouří nebo tak něco.. -
-
Re: Re: Nejlepší herec
Nie Jens nefajčii , noo kraaasne hra na gitaru a pekne spievaa, raad upratuje aj varí ,miluje svoju rodinu aj priatelov ,kks to je fakt chlap toto *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Nejlepší herec
Jj je užasnýý...sleduju supernatural..sice se pak dycky bojím...ale on mě za to stojí..nikde jinde bych ho asi neviděla..ale tu snoubenku by mět teda nemusel *9* žárlím *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejlepší herec
on ma snoubenku? *7* napis pls jestli ma deti manzelku atd *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nejlepší herec
jj snoubenku má..děti nemá...ale co jsem viděla fotky,tak každý rok měl jinou babu,ale s touhle už je asi 2 roky možná i víc... *9*
-
-
-
-
-
-
Eye of the tiger
Já toho chlapa prostě žeru! :) Nejlepší je jeho závěrečná scénka v Supernatural ve čvrté sérii na písničku Eye of the tiger :)) *14* -
-
Re: Eye of the tiger
*1* JJ, ten konec toho dílu je opravdu výbornej. *14*
-