-
ja se s mim potkala v berline.
myslela jsem ze ondlim *14* *14* -
piskle el garo mozem sa spytat na ten fb
*4* -
ahoj mela jsem te rada atet mam jiniho kluka promin urcite si najdes kocku.mam kluka dejmona je moc sexi fak promin. *3* *3* *3* *3*
-
-
HAHAHA. Všichni ti stááášně "věříme" *6*
-
-
Asi bude fajn, ale trochu vypadá, jako by mu do držky napíchali botox :D
-
Ahoj nešilte Je to můj Bratr Prej už holku má Michelle von Treuberg už jsou smolu 4 roky!!!
-
-
co ty kecáš :O ajestly jo tak proč mluvíš česky hm a kdyby byl tak voni fakt spolu chodí? *6* *6* *6*
-
Ahoj dáš mi jeho fb prosím *4*
-
-
Že on hraje v reklamě na MONTE!?!?!?!? I love him *14*
-
-
ano hraje , taky jsem si to říkala *14*
-
-
já s ním chci hrát jedu o prázdniny do Německa *14* *14* *14* *14* *14* doufám že se tam s ním uvidím !!!! .. :********
-
Prosím víte někdo jeho fb ? odepište na email. stepa-101@seznam.cz dekuju *3* *4* *1* *1* *1* *1*
-
ja sem hovidela na zivo a muzuric ze onem nic asi nevite protože ja se snim kamaradim hmm jemijasny zeasi neveřine *4*
-
-
Jak se sním můžeš kamošit když bydlí v německu a ty asi v česku?
-
-
Víš jak s nim můże kamarádit? Stejně tak jako já. I když bydlime v Česku, neznamená to, že nemůžeme mít kamarády mimo ČR. Já mám přatele na Slovensku, v Maďaraku, Polsku, Německu a dokonce i v Americe a v Anglii. To, že nemluvíme stejnou řečí a jsme jiné národnosti, neznamená, že se daný jazyk nemůžete naučit a přatelit se i s lidmi jine národnosti.
A ještě k Jeremymu. Ti co ho pomlouváte, zkuste ho nejdříve poznat. Zkuste poznat jaký je a čím si v životě prošel, aby se stal tím kým je teď. Nemuaí se vám líbit. Ale nevnucujte svůj názor nám ostatním. Tím spíš lidem ktří ho znají osobně. Kdyby jste ho znali tak jako já, mluvili by jste úplně jinak.
-
-
-
Je krasnej