Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: heej!

Proím pošleš mi taky jeho adresu díky moc. *3*
  • muuuck ;-*

*14* Nejvíc krásnej kunďááák *14*
    i lowed him *14*
  • Miluju!!!

Je prostě sexy,sladkej,úžasnej,k sežrání...!!! *14* *14* *8* *14* *14* *8* *14* *14* *8*

holky je fakt moc krásnej!! ale stejně si myslím že když někdo máte jeho e-mail tak když mu budete furt psát tak on s toho bude jenom vyděšeny a vykašle se na vas!! tak ho tak netrapte!!
    *4*
  • Další filmy

Hrál i v honu na lesního muže!!!!!!!!!
  • Re: Jen Petr

mě se Jeremy taky příliš nelíbí ale Petr pan je skvělej! *4*
  • Re: Petr Pan

to já taky, viděla sem ten film už tak šestkrát *3* ,knížku sem četla akorát druhý díl ,ten první možná když sem byla menší,tak zkráceně v nějaké knížce pohádek,takže nevim
  • Petr Pan

Petr Pan je moc hezky film (i kdyz od knizky se lisi) a zautocil na muj rebricek oblibenych filmu , rada se na nej nekdy podivam znovu *3*
  • Peter Pan

docela pěknej a od pohledu sympatickej herec,a to je mu teprve osmnáct. Dostal mě v roli Petera Pana,a to mu tam bylo teprve něco okolo 14 *3*
  • Re: Re: heej!

prosím ťa pošli mi tu adresu na e-mail
    môj e-mail : KatkaF@zoznam.sk
    dakujem! *14* *15* *1* *3* *4*
  • prostě petr pan

Jo je opravdu pěkný a má krásné jiskrné oči *3* ale když to tak vezmu i kolem nás jsou pěkní kluci *4* a ani Jeremy není určitě bezchybný *13*
  • Re: super

Souhlasím s tebou mě se také líbí má opravdu hezké jiskrné oči, ale pro nás je nedostupný bohužel *9*
  • Re: heej!

Jo vím..........hele a nechtěla by ta tvoje kámoška se mnou někdy o něm pokecat??prosím já ho taky zbožnuju....a řekni jí že jsem mu psala ale ještě neosepsal.........tak já ti tu adresu napíšu a prosím zeptej se tý tvý kámošky třeba by jsme si mohli vyměnit o něm informace který víme nebo ne.......taky ho uplně nejvíc zbožnuju zatím ahoj a pozdravuj kámošku!!! *3* *1* *3*
  • heej!

vie niekto tu adresu? potrebujem ju pre kamošku ona jeremyho zbožnuje *7*
  • ahoj

prosím vás neviete jeremyho adresu?
    *5* *3*
  • Ahoj

Jo hraje tam neboj.....Hele a nechtěla by jsi o něm se mnou pokecat prosím??
  • Hej lidi

Hej lidi hraje vůbec ten Jeremy v tom an American Crime?? jsem se jukla trailer a obsazení filmu ale on tam vůbec nebyl!!!! *9* nebo tam má fakt mini roličku!!!! *7* *7*
  • Re:

Jak muzete rict o nekom ze je super, kdyz ho vubec neznate??? To sem si naposled myslela asi tak v sedmi letech!
  • Re:

A co bys mu chtěla psát? já teda jeho mejl nemám, ae mislis že by ti odepsal? neci ti to kazit ae ja bych rekla že estli nekdo má jeho mejl, tak mu pise hafec holek, .... To je ae smula že bydli tag pryc... Souhlasim s vama že je mrte peknej.. Hlavne jak se ve filmu Peter Pan klasne usmivá!!!!!MUCK *14* *14* *14*
  • Re: J.S.

Ahoj Jano....ty jsi se s ním vážně setkala??To muselo být príma co??A kde jestli se můžu zeptat??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit