-
nemáte někdo jrho fotku jak vypadá ted?.... *1*
-
-
Mám z letoška! Koukni se sem - http://jeremysumpter.iplace.cz/ - moje stránky o Jeremym. Foto najdeš v rubrice Gallery - Jeremy *3* *4*
-
jo, kam mám poslat?
-
na jeho stránkách Jeremysumpter.com máš fotky snad od jeho narození po dnešek;) taky je tam myslím kontakt na něho a tak..;)
-
-
JO? A kde prosím tě!!! ŽE JSEM JE TAM NENAŠLA TY HUSO
-
-
-
Wendy
to máš prevdu ale chtěla bych vědět jaký je opravdový jméno Wendy a životopis. Potom co vlastně byl pustěnej film pet pen tak od té doby si ho my holki pouštíme pořád dokola protože se nám Jeremy sumper moc moc líbí *14* *14* *14* *14* *14* na to že mu bylo 14 je krásnej *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
síma =*
jj..i kdyby se vám online ukázal pochybuju že je to von..a jestli jo stejně neodepíše.. x))
ale je fakt šukézní* =0*
HLavně ten jeho úsměv a ty oči.. =c*
sežrala bych ho! ;)
upa moc slaďouš thoto ;))
a holky..žijte realitou takle hezký kluci sou i u nás v ČR! x)..teda tam kde bydlim já jo..nezamilovávejte se do jeho vzhledu.. =c* -
-
přesně máš pravdu milovala sem ho ale ted vim ze ho nikdy nepotkám
začátek na straně:8
-
-
jeremy
no asi máte pravdu..je furt nepřihlašenej an ajsku..ale znám i na nej ..adresu na myspace.ale tam taky mi nepíše..a ps.je to i všechno tam psany a aj..trva mi stovky let.,.než to rozluštim všechno..jeho stranka..je myspace.com/jeremysumpter.officiall y.cz.
snad to píšu dobře..jestli ne..tak top zkopčim.a vložim to sem..pravý..já už si ho nepamatuju..ale asi vám tam neodepíše.me taky ne!! -
pro Wendy
opravdový jméno wendy je rachel hurd-wood
ale co já bych za to dala kdybych byla ta wendy ve filmu... *14* *14* *14* nemáte na jeremyho nekdo mailika? *7* nebo enco inyho?plsky napiste to sem... -
*muhehe*
jo Jeremý má možna ajsko ale nikdo ho nema a na nejaky holky cizi ani nema čas *9* *9* *8* -
Petr Pan
Jeremy je ten nejhezčí kluk na světěěě!!!!!!!!!!úplně moc nádhernej!!!!!!!moc moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
smutnááá
achjo....pořád se nemůžu zbavit myšlenky že petr pan je jen film *9* achjooo ale jinak petr pan-jeremy sumpter je fakt hezkej *14* a ten jeho sladkej úsměv *14* U LOVE YOOOOU JEREMY SUMPTER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* pořád koukám z okna *1* ale nic *9* škoda....stejně je ale k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je prostě nadhernej kluk
je proste nadhernej *14* *14* -
Petr Pan
on má ten nejkrásnější úsměv co jsem kdy viděla!!!!!!!!!on je hrozně moc a moc nádhernej,já z něj nemůžu,takový nádherný kluk *9* *14* *14* kéž bych byla ta wendy jak mu dala pusu *14* *14* *14* *14* miluju ho.!!!!!!!!!!