-
Jerguš
Prostě nejlepší!
Neměl vypadnout protože takle Superstar přichází o svůj smysl. Takových dobrých muzikantů a zpěváků dohromady není v Superstar moc. Muzikant a dobrý zpěvák jako je Jerguš má mnohem větší význam než jenom zpěvák - zpěvák si neumí složit písníčku, ale většina muzikantů to umí a tak je to i u Jerguše. Mám na něj stejný názor jako Gábina Osvaldová: Tak takle pro mě vypadá superstar.
Prosrě velká škoda! -
-
Re: Jerguš
Pravda, pravda *14* *1*
-
-
**
je divnej ani tak dobře nezpívá, jsem ráda že konečně vypadl -
-
Re: **
Podle mě má každý na něho jiný názor , ale
nemusí tu někdo psát , že zpívat neumí bo
by se tak daleko nedostal se svým hlasem
on třeba zpívá svůj styl a vždycky bude a
mě se líbí jak zpívá jde vidět , že je sám
sebou a nikoho nemusí napodobovat a nestydí se zato , ale je fakt škoda , že vypadl obrovsjá nepopsatelná....no nic no
, *3* -
-
Re: Re: **
Jo a ještě něco je taky super muzikant *4*
-
-
je vidět že tomu asi moc nerozumíš... má krásnej hlas a má svůj osobitej styl.. byl výbornej.. podle mě vypadnout rozhodně neměl -
to není od tebe moc hezké JANEY nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9* -
to není od tebe moc hezké nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9*
-
-
Jerguš
nejlepší, nejoriginálnější, nejmuzikálnější, nejperspektivnější, se zdravym názorem, vkusem, talentem. jestli někdo mohl přinýst do český muziky nějaký invence, cokoliv atraktivního pro aspoň trochu kvalitního posluchače, pak Jerguš. lidi si neuvědomujou, že muzikanty je mnohdy třeba cenit víc, než pouhý zpěváky, kteří jsou bez někoho, kdo pro ně skládá muziku, v koncích. česká populace je v tomhle strašně intelektuálně zaostalá. tohohle kluka je věčná škoda a soutěž prakticky ztrácí logiku, protože už nehledáme kvalitní muzikanty a osobnosti s drajvem, ale dokonalý figurky nejlépe vyhovující požadavkům producenta. a to by Jerguš rozhodně nebyl, protože má svůj zdravej rozum. jestli se těšim na něčí CD, pak na Jergušovo. strašně moc doufám, že se dočkám. -
srdcovka
Ten kluk má šarm,příjemný hlas a při zpěvu výraz, který mě dostává *4* -
miluju!!
Fakt úžasnej zpěvák.. s úžasným hlasem, stylem, .... miluju.. :) :* -
Anna Blog
Ahoj promiň za reklamku ale prostě chtěla bych aby jste věděli o blogu který je o hvězdách nejen okolo ze superstar...zatím začínám ale slibuji další informace http://hvezdnezivoty.blog.cz/
tak klikni a podívej se..=) -
.......................
!!!! PROSTĚ ORIGINÁL !!!! *8* *3* -
Jerguš.....
Je moc krásnej a strašně moc se mi líbí,nádherně spívá a ještě nádherněji vypadá.I love you!!!! -
Jerguš
Nevím proč , ale mně se prostě líbí . Navíc i docela pěkně zpívá . Konečně někdo originální někdo kdo se liší jak vzhledem tak výběrem muziky .
Doufám,že se dostane v životě hodně daleko . *3*