Přejít na výpis diskuzí

Jerguš Oravec

OSOBNOST 28.3.2011 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jerguš.....

Je moc krásnej a strašně moc se mi líbí,nádherně spívá a ještě nádherněji vypadá.I love you!!!!
  • Jerguš

nejlepší, nejoriginálnější, nejmuzikálnější, nejperspektivnější, se zdravym názorem, vkusem, talentem. jestli někdo mohl přinýst do český muziky nějaký invence, cokoliv atraktivního pro aspoň trochu kvalitního posluchače, pak Jerguš. lidi si neuvědomujou, že muzikanty je mnohdy třeba cenit víc, než pouhý zpěváky, kteří jsou bez někoho, kdo pro ně skládá muziku, v koncích. česká populace je v tomhle strašně intelektuálně zaostalá. tohohle kluka je věčná škoda a soutěž prakticky ztrácí logiku, protože už nehledáme kvalitní muzikanty a osobnosti s drajvem, ale dokonalý figurky nejlépe vyhovující požadavkům producenta. a to by Jerguš rozhodně nebyl, protože má svůj zdravej rozum. jestli se těšim na něčí CD, pak na Jergušovo. strašně moc doufám, že se dočkám.
  • adulinka2000

Jerguš

Nevím proč , ale mně se prostě líbí . Navíc i docela pěkně zpívá . Konečně někdo originální někdo kdo se liší jak vzhledem tak výběrem muziky .
    Doufám,že se dostane v životě hodně daleko . *3*
  • srdcovka

Ten kluk má šarm,příjemný hlas a při zpěvu výraz, který mě dostává *4*
  • katekone

.......................

!!!! PROSTĚ ORIGINÁL !!!! *8* *3*
  • romiik

Jerguš

Jerguš je naprosto jiný...je to nadpozemský krásný muzikant a zpěvák který mě tím jak zpívá pošle do ráje...liší se od ostatních a tím je výjmečný...moc mě mrzí že vypadl...lidé už naprosto stratili hudební vkus a sluch!!!...ale myslím...vlastně nemyslím já to vím... že tak silná osobnost jako je JERGUŠ ORAVEC se neztratí!!!...a moc se těším na jeho CD...už aby to bylo... *4*
  • Anna Blog

Ahoj promiň za reklamku ale prostě chtěla bych aby jste věděli o blogu který je o hvězdách nejen okolo ze superstar...zatím začínám ale slibuji další informace http://hvezdnezivoty.blog.cz/
    tak klikni a podívej se..=)
  • miluju!!

Fakt úžasnej zpěvák.. s úžasným hlasem, stylem, .... miluju.. :) :*
  • Jerguš

Prostě nejlepší!
    Neměl vypadnout protože takle Superstar přichází o svůj smysl. Takových dobrých muzikantů a zpěváků dohromady není v Superstar moc. Muzikant a dobrý zpěvák jako je Jerguš má mnohem větší význam než jenom zpěvák - zpěvák si neumí složit písníčku, ale většina muzikantů to umí a tak je to i u Jerguše. Mám na něj stejný názor jako Gábina Osvaldová: Tak takle pro mě vypadá superstar.
    Prosrě velká škoda!
    • Re: Jerguš

Pravda, pravda *14* *1*
  • dahimo

.....

sexapel Jima Morrisona ,hra na kytaru jako od Hendrixe co víc si přát? Už se moc těšim na jeho CD!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit