-
Ahoj Jerguš...
Ahoj,přeju všechno nejlepší,hodně zdraví a taky lásky. Jsi fajn a hezky zpíváš!!
Skih *3* *3*
*1* *1* *15* *15* -
**
je divnej ani tak dobře nezpívá, jsem ráda že konečně vypadl -
-
Re: **
Podle mě má každý na něho jiný názor , ale
nemusí tu někdo psát , že zpívat neumí bo
by se tak daleko nedostal se svým hlasem
on třeba zpívá svůj styl a vždycky bude a
mě se líbí jak zpívá jde vidět , že je sám
sebou a nikoho nemusí napodobovat a nestydí se zato , ale je fakt škoda , že vypadl obrovsjá nepopsatelná....no nic no
, *3* -
-
Re: Re: **
Jo a ještě něco je taky super muzikant *4*
-
-
je vidět že tomu asi moc nerozumíš... má krásnej hlas a má svůj osobitej styl.. byl výbornej.. podle mě vypadnout rozhodně neměl -
to není od tebe moc hezké JANEY nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9* -
to není od tebe moc hezké nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9*
-
-
Jerguš :)
Ten kluk má neobyčejný šmrnc :) a zároveň nádherný hlas ! :) už se těším na 29.4 do Trenčína :) *1* -
...
Všechno nejlepší k narozeninám:-) -
Narozeniny
všechno nejlepší k narozeninám,jsi ten nej na světě a moc si tě vážím,jo a ještě něco:dnes také slavím narozeniny *3* I Love You Jerguš Oravec! *14* -
missiska
Asi jako každý ti přeji vše nejlepší a do života taky hodně štěstí atd.. *4* -
Vše nej x)
Všechno nejlepší Jerguš *4* *3* -
vse nejjjjjjjjjjj
vse nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj JERGUSI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ja ťa zbožňujem *14* *14* *14* *14* *14*