Přejít na výpis diskuzí

Jerguš Oravec

OSOBNOST 28.3.2011 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Jerguš...

Ahoj,přeju všechno nejlepší,hodně zdraví a taky lásky. Jsi fajn a hezky zpíváš!!
    Skih *3* *3*
    *1* *1* *15* *15*
  • **

je divnej ani tak dobře nezpívá, jsem ráda že konečně vypadl
    • missiska

Re: **

Podle mě má každý na něho jiný názor , ale
      nemusí tu někdo psát , že zpívat neumí bo
      by se tak daleko nedostal se svým hlasem
      on třeba zpívá svůj styl a vždycky bude a
      mě se líbí jak zpívá jde vidět , že je sám
      sebou a nikoho nemusí napodobovat a nestydí se zato , ale je fakt škoda , že vypadl obrovsjá nepopsatelná....no nic no
      , *3*
      • missiska

Re: Re: **

Jo a ještě něco je taky super muzikant *4*
    • Re: **

je vidět že tomu asi moc nerozumíš... má krásnej hlas a má svůj osobitej styl.. byl výbornej.. podle mě vypadnout rozhodně neměl

to není od tebe moc hezké JANEY nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9*

to není od tebe moc hezké nahodou,zpívá moc dobře vsadím se ze ty takhle zpívat nedokážeš...a je mi ho opravdu líto že vypadl protože se snažil dost hodně *9*
  • nikolett

Jerguš :)

Ten kluk má neobyčejný šmrnc :) a zároveň nádherný hlas ! :) už se těším na 29.4 do Trenčína :) *1*
  • ...

Všechno nejlepší k narozeninám:-)
  • Narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám,jsi ten nej na světě a moc si tě vážím,jo a ještě něco:dnes také slavím narozeniny *3* I Love You Jerguš Oravec! *14*
  • missiska

missiska

Asi jako každý ti přeji vše nejlepší a do života taky hodně štěstí atd.. *4*
  • -veve-

Vše nej x)

Všechno nejlepší Jerguš *4* *3*
  • vse nejjjjjjjjjjj

vse nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj JERGUSI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ja ťa zbožňujem *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit