-
Re: Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
Mno to jo upa krásnej :-* -
Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
upe nádhernej byl v Summerlandu a prostě v tý době *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Jesse zas na hnědo??
No to jo když měl delší blondatý vlasy tak mu to víc slušelo.. -
Re: Jesse zas na hnědo??
nevím možná ale upřímně ta blond mu neslušela tak jako před tím s těma delšíma vlasama:( -
Jesse zas na hnědo??
Ahojky holky já jsem někde četla že je Jesse zase na hnědo....Myslíte že se fakt nechal zas obarvit??Já fakt nwm.. -
Re: XXX
a ty seš kde?:) -
taky doufám ale silně pochybuju někde sem četla že sem nechce přijet páč si myslí že tu má málo fanoušků -
XXX
zajímalo by mě jestli bude mít jesse někdy koncert v ČR -
XXX
TAK PIŚTE TAKY NĚKDO,to tu nikdo fakt není???? *9* *9* -
toho bych chtěla vidět ale originál je stejně nej *14* *14* -
:)
já si budu psát co budu chtít a kam budu chtít a na kolik částí jen budu chtít *15* a cože ti na mě tak vadí??dělám ti snad něco? fkt by mě zajímalo co páč já chudákům neubližuju *3* -
XXX
představte si ,že máme u nás ve třídě kluka,kterej je strašně podobnej jessemu,ale samozřejmě JESSE JE NEJ *14* -
XXX
je tu někdo??? *4* -
Re: Re: Re: v kolik
jo a ještě něco, já si budu chodit kam budu jen chtít a ty mi v tom nebudeš rozkazovat aby bylo jasno a jestli máš se mnou nějakej problém tak ho můžem vyřešit *3* -
Re: Re: v kolik
vadím ti snad nějak??? -
Re: v kolik
Bude lepší, když sem nepřijdeš nikdy. *3* -
v kolik
hej holky ale musíme se domluvit v kolik sem cečer budem chodit jako *1* -
Re: novinky nikde
jn taky si říkám jak kdyby nic nedělal -
novinky nikde
Moc novinek u Jesseho není to je jako kdyby nic nedělal. Akorát má novou písničku Unrehearsed ale o tom už asi víte *3* -
nějaká novinka
a jeste neco je neco novýho u Jesseho jako naky drby s jeho holkou novy pisniocky atd??sup ozijem to tady