Přejít na výpis diskuzí

Jesse McCartney

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Jesse

On se muže změnit jak chce to je jeho život nám taky nikdo neřika třeba jak se mame nechat ostřihat apodobně....
  • xx-paula-xx

Re: přijede do Česka?

Nejspíš ne *9* Já nevím, ale myslím, že ne. :(
  • přijede do Česka?

TAK CO ZABRALO TO TEN UTOK NA TEN FACEBOOK?!!
  • Re: Re: Re: Jesse

mě naopak mě připadal víc sexy jako blonďák ale pořád je krásnej a sexy to jo *3*
  • xx-paula-xx

Re: Re: Jesse

Stím rozhodně nesouhlasím. Když byl blonďák byl takovej nevím prostě nebyl dost důstojnej. Teď m připadne íc sexy *14*
  • Re: Jesse

asi tak prostě jako blonďák byl upe dokonalej teď už to není ono ale krásnej je pořád ale fakt škoda těch vlasů upe ho to zmenilo..k horšímu
  • Jesse

Mě se libil více jak blondáák , ale jeho hlas a sjeho songy ... prostě luXus *14*
  • Krasavec

On je tak moc krásnej *14*
  • přijede nebo ne?

tak co zabralo to ten utok na facebook?
  • Týna

Jesse je hezky,umí zpívat a jeho písničky jsou úžasný!!!Hlavně Because you live atd. papa *14* *14* *1*
  • kabete

terka

ahojky seš pěknej chci na tebe tel číslo díky email na:terezka101010@centrum.cz *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • podpis

ahoj lidi! nevíte někdo na jakou adresu si napsat o podpis?? mocinky děkuju za odpověď
  • jesse

Jesse je skvělej a hezkej. A jeho songy no prostě bomba!!!!!!
  • xx-paula-xx

Re: Re: Jesse v česku!! Stačí se snažit

Bohužel ne snažila jsem se nalákat co nejvíce lidí, ale zapojili se asi tak 3 takže ... *8*
  • xx-paula-xx

Fuuu

Lidi fuuu, když se podívate na tu petici tak je tam zatím zapsáno pouze 320 lidí a náš úkol je dostat 10,000 lidi. *9*
  • xx-paula-xx

Omlouvám se

Omlouvám se *9* správný odkaz --- http://jesse-love.blog.cz/0906/jesse-mccartney-on-tour-now ---- u toho minuleho se nevím proč, ale odělila písmena *9*
  • xx-paula-xx

Jesse petice

Takže vznikla petice na to, aby Jesse zavítal do Evropy nebo rovnou do ČR více informací na jdete zde na mém blogu http://jesse-love.blog.cz/0906/jess e-mccartney-on-tour-now .... piště pište lidi už je tam něco přes 289 podisů *4* *14* *3*
  • misulinecka

Jesse

nemám slov...MmmmmMMmmm DOkonaLost
  • klarisssek111

Re: Jesse v česku!! Stačí se snažit

zabralo to?? prijede do ceska??
  • klarisssek111

Re: je fakt boží

ja wim... je nadherny!! ja ho upe zeru!!! a ta pisnicka je klasnaaa... a on tam je upe k sezrani!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit