-
Re: Jesse
On se muže změnit jak chce to je jeho život nám taky nikdo neřika třeba jak se mame nechat ostřihat apodobně.... -
Re: přijede do Česka?
Nejspíš ne *9* Já nevím, ale myslím, že ne. :( -
přijede do Česka?
TAK CO ZABRALO TO TEN UTOK NA TEN FACEBOOK?!! -
Re: Re: Re: Jesse
mě naopak mě připadal víc sexy jako blonďák ale pořád je krásnej a sexy to jo *3* -
Re: Re: Jesse
Stím rozhodně nesouhlasím. Když byl blonďák byl takovej nevím prostě nebyl dost důstojnej. Teď m připadne íc sexy *14* -
Re: Jesse
asi tak prostě jako blonďák byl upe dokonalej teď už to není ono ale krásnej je pořád ale fakt škoda těch vlasů upe ho to zmenilo..k horšímu -
Jesse
Mě se libil více jak blondáák , ale jeho hlas a sjeho songy ... prostě luXus *14* -
Krasavec
On je tak moc krásnej *14* -
přijede nebo ne?
tak co zabralo to ten utok na facebook? -
Týna
Jesse je hezky,umí zpívat a jeho písničky jsou úžasný!!!Hlavně Because you live atd. papa *14* *14* *1* -
terka
ahojky seš pěknej chci na tebe tel číslo díky email na:terezka101010@centrum.cz *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
podpis
ahoj lidi! nevíte někdo na jakou adresu si napsat o podpis?? mocinky děkuju za odpověď -
jesse
Jesse je skvělej a hezkej. A jeho songy no prostě bomba!!!!!! -
Re: Re: Jesse v česku!! Stačí se snažit
Bohužel ne snažila jsem se nalákat co nejvíce lidí, ale zapojili se asi tak 3 takže ... *8* -
Fuuu
Lidi fuuu, když se podívate na tu petici tak je tam zatím zapsáno pouze 320 lidí a náš úkol je dostat 10,000 lidi. *9* -
Omlouvám se
Omlouvám se *9* správný odkaz --- http://jesse-love.blog.cz/0906/jesse-mccartney-on-tour-now ---- u toho minuleho se nevím proč, ale odělila písmena *9* -
Jesse petice
Takže vznikla petice na to, aby Jesse zavítal do Evropy nebo rovnou do ČR více informací na jdete zde na mém blogu http://jesse-love.blog.cz/0906/jess e-mccartney-on-tour-now .... piště pište lidi už je tam něco přes 289 podisů *4* *14* *3* -
Jesse
nemám slov...MmmmmMMmmm DOkonaLost -
Re: Jesse v česku!! Stačí se snažit
zabralo to?? prijede do ceska?? -
Re: je fakt boží
ja wim... je nadherny!! ja ho upe zeru!!! a ta pisnicka je klasnaaa... a on tam je upe k sezrani!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*