-
Skvelej!!
Jesse je bohovej!!§ Kdo ho mate radi muzete si ho pridat i na tenhle pekny webik k tomu urceny: www.prostemulluju.cz -
love
Jesse je uplně užasnej,nádhernej uplně z nej šíílíím ..MILUJU moc *14* *14* -
Re: Muj je 19
je mu 21 -
Re: ještě
kouknete se na www.jesse mccartney.borec.cz tam je uplne vsechno o nem moc jsem chtela videt dvd keith a ono to neni v cesku jinak strasne miluju ma moc uzasne pisnicky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Kalifornské léto
kaliforský léto 2 dávaj na nově cinemě -
jesse a joe
jesse a joe nejhezci kluci na celim svete -
Fanlist
Ahooj všichni co máte rádi Jesseho pokudu jsete jeho fanoušky možná byste se rádi zaregistovali jako jeho fanoušci Tak jen dotoho..:) *4* *14* *3* *14* *14* Jak registrovat najdete na této stránce: http://jesse-love.blog.cz/0902/fanlist *14* *14* -
Kalifornské léto
Prosím vás nevíte kde najdu česky všechny díly druhé řady kalifornského léta??děkuji moc předem *4* neviděla jsme některé tak se chci an to podívat mooc vás prosíím -
???
proste dalsi krasny herc a zpevak!!!upa pan bozsky!!!!!!!!! *14* -
bravo girl
Ahojky, dneska vyšlo bravo gila je tam dvou stánka o jessem ja tam strašně nádherneej *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jeee
Jesse je mooc krásný herec a umí upe nádherně zpívat...nejvíce se mi líbil v kalifornském létu...chtělas bych ho vidět i normálně někde:(:( -
sežeru
jesse je upe úžasnej .má upe nej kláášný písničky a je k sežrání *14* *15* -
JESSE JE SUPER
JA SI MYSLIM ZE JEESE JE SUPEEER CHALAN A MA SUUUPEEER PESNICKY A FILMY
JE AJ ZLATY A SKUPINA V KTOREJ JE CLENOM JE TIEZ SUPER NAVYSE JE TAM AJ ON.
*1* *14* *14* *3* *4* -
nádhernej
jako je klásnej!!!ae tak každej má jinej vkus... *3* -
yes
jessie je super...a libi s mi od neho pisnicky ale nevim jak se jmenuju..aleje fajn *3* -
Kill
Holky propásly jsme ho nyní chodí s Danielle Panabaker!! *16* *16* *16* láska je krásná proto by jsme jim neměly bránit,ale já mám kvůli tomu zničenej život a věřím že vy ostatní taky.Za to jak jsem do něj zamilovaná *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,bych ji nejradši kill. -
Re: čau
Nás chceš jen odradit,to pravda není! (teda doufám *9* ),on je moc nádhernej klučina s hezkým hlasem,vážně bych se nerada dozvěděla,že je to děvkař! -
nechci tomu věřit přece to není takovej děvkař nebo jo??? *9* Já ho strašně moc mmiluju,jestli je to pravda,tak se mi zničí celej život! -
To jako vážně????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Mňam =c**
hezčí byl jako blonďák ;)
ale on je *vzor dOkOnalosti =c**
nad nim se rozplývám =)ale nevim jak se do něho ňáká holka může zamilovat - jenom do jeho fotek..třeba je ve skutečnosti kretén x))
ale je fakt boží hlavně v kalifornskym létu... =0***