Přejít na výpis diskuzí

Jesse McCartney

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvelej!!

Jesse je bohovej!!§ Kdo ho mate radi muzete si ho pridat i na tenhle pekny webik k tomu urceny: www.prostemulluju.cz
  • love

Jesse je uplně užasnej,nádhernej uplně z nej šíílíím ..MILUJU moc *14* *14*
  • Re: Muj je 19

je mu 21
  • Re: ještě

kouknete se na www.jesse mccartney.borec.cz tam je uplne vsechno o nem moc jsem chtela videt dvd keith a ono to neni v cesku jinak strasne miluju ma moc uzasne pisnicky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Kalifornské léto

kaliforský léto 2 dávaj na nově cinemě
  • tereziik

jesse a joe

jesse a joe nejhezci kluci na celim svete
  • xx-paula-xx

Fanlist

Ahooj všichni co máte rádi Jesseho pokudu jsete jeho fanoušky možná byste se rádi zaregistovali jako jeho fanoušci Tak jen dotoho..:) *4* *14* *3* *14* *14* Jak registrovat najdete na této stránce: http://jesse-love.blog.cz/0902/fanlist *14* *14*
  • _natyysek_

Kalifornské léto

Prosím vás nevíte kde najdu česky všechny díly druhé řady kalifornského léta??děkuji moc předem *4* neviděla jsme některé tak se chci an to podívat mooc vás prosíím
  • ajulina

???

proste dalsi krasny herc a zpevak!!!upa pan bozsky!!!!!!!!! *14*
  • bravo girl

Ahojky, dneska vyšlo bravo gila je tam dvou stánka o jessem ja tam strašně nádherneej *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • _natyysek_

Jeee

Jesse je mooc krásný herec a umí upe nádherně zpívat...nejvíce se mi líbil v kalifornském létu...chtělas bych ho vidět i normálně někde:(:(
  • sežeru

jesse je upe úžasnej .má upe nej kláášný písničky a je k sežrání *14* *15*
  • marianna_szarkova

JESSE JE SUPER

JA SI MYSLIM ZE JEESE JE SUPEEER CHALAN A MA SUUUPEEER PESNICKY A FILMY
    JE AJ ZLATY A SKUPINA V KTOREJ JE CLENOM JE TIEZ SUPER NAVYSE JE TAM AJ ON.
    *1* *14* *14* *3* *4*
  • aldineczka

nádhernej

jako je klásnej!!!ae tak každej má jinej vkus... *3*
  • sadunka

yes

jessie je super...a libi s mi od neho pisnicky ale nevim jak se jmenuju..aleje fajn *3*
  • Kill

Holky propásly jsme ho nyní chodí s Danielle Panabaker!! *16* *16* *16* láska je krásná proto by jsme jim neměly bránit,ale já mám kvůli tomu zničenej život a věřím že vy ostatní taky.Za to jak jsem do něj zamilovaná *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,bych ji nejradši kill.
  • Re: čau

Nás chceš jen odradit,to pravda není! (teda doufám *9* ),on je moc nádhernej klučina s hezkým hlasem,vážně bych se nerada dozvěděla,že je to děvkař!

nechci tomu věřit přece to není takovej děvkař nebo jo??? *9* Já ho strašně moc mmiluju,jestli je to pravda,tak se mi zničí celej život!

To jako vážně????? *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • vodka-s-dzusem

Mňam =c**

hezčí byl jako blonďák ;)
    ale on je *vzor dOkOnalosti =c**
    nad nim se rozplývám =)ale nevim jak se do něho ňáká holka může zamilovat - jenom do jeho fotek..třeba je ve skutečnosti kretén x))
    ale je fakt boží hlavně v kalifornskym létu... =0***

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit