-
Happy Birthday!!!!
Vše nej a nej a jenom nej Jesse!!! *14* -
love
Asi sem se zamilovala, on je tak krasnej a super a v realu vypada mnohem lip..... *14* *14* love, love Love, LOVE *14* *14* *14* *14* -
Jesse
Mě se libil více jak blondáák , ale jeho hlas a sjeho songy ... prostě luXus *14* -
-
Re: Jesse
On se muže změnit jak chce to je jeho život nám taky nikdo neřika třeba jak se mame nechat ostřihat apodobně.... -
-
Re: Re: Jesse
tjn..
-
-
Re: Jesse
asi tak prostě jako blonďák byl upe dokonalej teď už to není ono ale krásnej je pořád ale fakt škoda těch vlasů upe ho to zmenilo..k horšímu -
-
Re: Re: Jesse
Stím rozhodně nesouhlasím. Když byl blonďák byl takovej nevím prostě nebyl dost důstojnej. Teď m připadne íc sexy *14* -
-
Re: Re: Re: Jesse
mě naopak mě připadal víc sexy jako blonďák ale pořád je krásnej a sexy to jo *3*
-
-
-
-
On? ůŽasNeJ=o*
On??? ůŽaSnEj!!
kRáSnEj:O)
k SeŽrÁnÍí pRoSě miLuJu HooO! *14* -
<3
Miluju jeho vlasy *14* ty starý blondatý to byl uplně k sežrání tedkon mu to moc nesluší...ale to nic nemění na jeho krásnym hlase..jenom škoda že o něm nikde nepíšou...třeba v Bravíčku nebo tak....a ani že nejsou jeho písničky v rádiích *8* ...s tim se musí něco udělat.... :D :D :-* -
-
Re: <3
Taky mě štve, že nikde neníí!! :(( Dyt je skvělej! -
Re: <3
presne...ked idem do auta vzdy si musim zobrat mp3 kde mam iba jeho (=...mozno je to uletene ale mne teraz ostatne pesnicky moc.... *4* no co ale aj ked teraz blondak neni je naprosto UZASNY *14* *14* *14* *14* *14* vzdy bol, a vzdy bude (= *14* *14* -
-
Re: Re: <3
Moje řeč.... *3*
-
-
-
Mno...Jesse je fakt hezkej, ale Alex Pettyfer je mnohem hezčí!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
-
je fakt boží
je fakt božskejjjjjjjjjjjjjjjj!je k zamilování *14* *14* .určitě si poslechněte jeho písničku HOW DO YOU SLEEP. -
-
Re: je fakt boží
ja wim... je nadherny!! ja ho upe zeru!!! a ta pisnicka je klasnaaa... a on tam je upe k sezrani!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
hobelka
uzasnej oblicej skvelej hlas co si clovek muze vic prat *14* -
Vejce
Nikdo ho nemá radši víc jak jááááááááááá *14* -
nickyx
Jojo aji v BRAVU byla jeho fotečka..tam bylo nějakejch víc celebriit..a oni se jeich na něco ptali..a byl tam aji Jesse..ale to jenom jednou za čas.-( -
-
Re: nickyx
a ptali se ho na něco???a na co???a jeho odpověd??:D:D:D
-