-
Fakt je Blond
Jo Jesse je doopravdy blond a má doopravdy new holku jmenuje se Jasmine Waltz je to herečka a jsou spolu teprve měsíc.. -
ty vole Jesse má novou holku achjooo!!!!!!!
jo má!!!sice mě to sere ale přeju mu to a ty holce děsně záááávidíííím!!!!!!!!!!!a má tam i blond vlasy a pre majitelku blogu:máš suprovej blog!!http://jessemccartney-net.blo g.cz/ -
-
Re: ty vole Jesse má novou holku achjooo!!!!!!!
jo holt tady můžem všechny akorát tak snít *9* -
-
Re: Re: ty vole Jesse má novou holku achjooo!!!!!!!
tjn bohužel
-
-
Re: ty vole Jesse má novou holku achjooo!!!!!!!
jo a ještě něco není to bloncka! -
-
Re: Re: ty vole Jesse má novou holku achjooo!!!!!!!
jEssE x) nemam slOv x) dĚsnĚ kRáSnéj a sQelej zpEwak :o* žeru hO x)
-
-
-
Jesse opět blond-nevíte?
to já sem zas četla že je jesse opět blond a že je to kvůli jeho novému filmu je to nepotvrzené a myslim že je to kec *7* -
-
Re: Jesse opět blond-nevíte?
sem četla na jednym blogu že by měl být kvůli new filmu zase blod nevim co je na tom pravdy ale doufám že je to pravda *14* *14* -
-
Re: Re: Jesse opět blond-nevíte?
blond je nejhezčíí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jesse opět blond-nevíte?
hele jo blond byl hroooozně sladkej a ted vypadá o něco starší ale taky o to jde představte si ho jako blonďáka co zpívá písně z departure *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Jesse opět blond-nevíte?
sorry tohle asi trochu nesouvisí *4* *4* kdo ví čím nás ještě překvapí *4* *4* *4* *4*
-
-
-
Re: Re: Jesse opět blond-nevíte?
jj prej je to pravda, Jesse je opět blonďák *3* -
-
Re: Re: Re: Jesse opět blond-nevíte?
jn včera sem našla na nakym blogu video kde mel blond vlasy ale kratky:(
-
-
-
-
BEST:-*
Jesse je úúpně nejlepší herec a zpěvák na světě..upaa nejvííc ho loowíkuju:-*Nikomu se nevyrovná..nejkráásnějšíí jehlavně v Kalifornském léétu..:-*mocky mu to tan sluší..:-*A jehoo písničky noo kráása:-* -
Jess
Ahoj lidi někde sem četla že Jesse Bude mít Tůrné nebo má to přesně nevím psalo se tam:....Jesse McCartney on tour now...
víte o tom něco víc...? *7* *7* -
vlastník
Ahoj web Jesse-McCartney.borec.cz hledá novýho vlastníka. Nemáte někdo zájem? *3* -
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
chodi .....
ahoj...prosim vas chodi jesse porad s Danielle Panabaker ??dik *9* *9* *9* -
BEST!!
Jesse je vážně nejlepší herec a zpěvák na světě..hodně toho dokázal..podle mě je to stejná hvězda jako Zac.. Zac Efron s ním totiž hrál v seriálu Kalifornské lééto..který Jesse povznesl výš do žebříčku sláávy..Zac tam byl jako 16 kluk..takže prcek:Dpodle mě je Jesse upaa božíí..ale víc se mi líbil jako blonďák..dělalo ho to mladšíího.. -
-
Re: BEST!!
v podstatě mám stejný názor až na to že je Zac stejná hvězda jako Jesse, to teda není, Jesse je 1 miliony nul x lepší než Zac, Jess je mega super opravdová star, nic proti Zacovi, není nejhorší ale Jesse prostě jasně vede o tom není pochyb *14* *14* *14* *14*
-
-
tady je mrtvo
moc lidí sem teda nechodí -
-
Re: tady je mrtvo
Tojo Moc jich vážně nechodí *9*
-