-
Jessule
Tak jejípísničky mam rada ae jinak si myslim že příliš rozumu nepobrala..taková jednoduchá blondýna..je sice hezká ae rozum krásou nenahradí... -
Happy B-Day Jess.... :)
-
Všetci co o ní píšou že je pi*a atd. by si měli uvědomit, že ona alespoň něco dokázala na rozdíl od těch co na ni nadávají! *16* *16*
-
Se mi líbí, jak ten otravnej bulvár furt řeší ty její kila navíc. Trapný novináři, nechte ji bejt, nic vám do toho není, řešte si radši svoje problémy a ne její kila navíc.
-
Jessica Simpson je Dementni blondyna, at se nesere do hudby, Hudba, to je pro mne Metal/Punk/Hard Rock/, Heavymetal/Psychedelic Rock, Progressive rock .... ne ty jej kravoviny, nesnasim ji bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *11* *11* *11*
Ps a filmu at radeji da taktez svaty pokoj *1* -
To je taková....
-
Ahojky.
Ahojky.Jses fakt dobra.Chtela bych par tvych fotek,kdybys mohla.A neco vic o tobe.Dik Helca -
tak takhle vypada kaocka *1*
-
myslím si že víc provedených plastických operací se na ni už asi nevejde *4* *4* *4* *4* *4*
-
všechny závidíte protože ste hnusný a ona je k nakousnutí, nádherná, sexy tak vypadnite hnusky
-
-
Re:
si ho honíš nad jejima fotkama nebo co? *7* *7* *7* -
Re:
Líp bych to napsat nemohl !! -
-
Re: Re:
já sem holka ale souhlasim s vama taky...ze zavidej...hlavne ze se tady hadaj jesi je to rak nebo blizenec :D ...trapky :/ ...
P.S.: uznavam ze nak extra krasna nejsem...ale hnuska...?? ;) :D
-
-