Přejít na výpis diskuzí

Jessica Simpson

OSOBNOST 31.12.2006 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jessule

Tak jejípísničky mam rada ae jinak si myslim že příliš rozumu nepobrala..taková jednoduchá blondýna..je sice hezká ae rozum krásou nenahradí...
  • Happy B-Day Jess.... :)
  • Všetci co o ní píšou že je pi*a atd. by si měli uvědomit, že ona alespoň něco dokázala na rozdíl od těch co na ni nadávají! *16* *16*
  • Se mi líbí, jak ten otravnej bulvár furt řeší ty její kila navíc. Trapný novináři, nechte ji bejt, nic vám do toho není, řešte si radši svoje problémy a ne její kila navíc.
  • Jessica Simpson je Dementni blondyna, at se nesere do hudby, Hudba, to je pro mne Metal/Punk/Hard Rock/, Heavymetal/Psychedelic Rock, Progressive rock .... ne ty jej kravoviny, nesnasim ji bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *11* *11* *11*
    Ps a filmu at radeji da taktez svaty pokoj *1*
  • To je taková....
  • Ahojky.

Ahojky.Jses fakt dobra.Chtela bych par tvych fotek,kdybys mohla.A neco vic o tobe.Dik Helca
  • tak takhle vypada kaocka *1*
  • myslím si že víc provedených plastických operací se na ni už asi nevejde *4* *4* *4* *4* *4*
  • všechny závidíte protože ste hnusný a ona je k nakousnutí, nádherná, sexy tak vypadnite hnusky
    • Re:

si ho honíš nad jejima fotkama nebo co? *7* *7* *7*
    • Re:

Líp bych to napsat nemohl !!
      • Re: Re:

já sem holka ale souhlasim s vama taky...ze zavidej...hlavne ze se tady hadaj jesi je to rak nebo blizenec :D ...trapky :/ ...

P.S.: uznavam ze nak extra krasna nejsem...ale hnuska...?? ;) :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit