Přejít na výpis diskuzí

Jet Li

OSOBNOST 31.12.2006 
159 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JL

hej dimitrej koho bys ty zbil? lamo nemuzes nekoho bit za nekoho druhyho... a navic jdafd
  • 13.6

já jsem jetuv největší vanda podle mě je nejlepší karatysta na celym světě dycky se učim wu-shu podle něho ale nejdemito prostě jet li je můj nejlepší herec *4*
    • supr herec

kéžby jsi mě mohl učit wu-shu já znám skoro všechny tvoje filmy ty jsi lepší neš jacky chan a bruce lee
      • andylee

Re: supr herec

pisete hovadiny... za 1. oni nedelaj karate, takze to asi nebudou karatisti... za 2. kung fu a wushu je v podstate to samy... za 3. nechapu kde ste vzali, ze Bruce Lee a Jet Li jsou pribuzny.. za 4. nemuzete hodnotit kdo je lepsi(v Brucove pripade buhuzel "byl"), protoze oba delali neco jinyho, napr.: dost pochybuju, ze by Bruce dal 720 b-twist(teda pokud vite co to je) a Jet asi nema tak rychlej uder atd..za 5. ta vase gramatika je silena!
        priste premejslejte nez zase napisete takovou blbost...
      • jebe vam

hej vam jebe vi tu pisete uplne hovna to mas jasne ze jet li je lepsi nes jecki chan kdis je to nejvetsi karatista z celeho sveta a druhi je jeskie chan tak co to tu pisete a jak muze byl jet li lepsi nes brus lee kdis brus lee byl jeho otec ty chuju o brus leemu nic nevite kdis us zemrel ani ja onem skoro nic nevim to co se pise jsou chujovini jedte do hong kongu a tam mate muzeum a mate tam knihu o brus leemu jeskie chanovi a jet limu blbecci de videt ze otom nic nevite chuji
      • Re: supr herec

Problem je ten ze kazdy z nich dela jine bojove umeni Chan dela Kung - fu Jet Li dela wu-shu a Bruce Lee ted nevim...
  • Jet Li

Nejvíc se mi líbil ve filmu Hrdina.
  • Jet Li

Ni hao lidi....Jet Li je fakt borec nejvic se mi libi film zakazane kralostvi a taky romeo musi zemrit to tam sluselo...ale na Bruce Lee nema a nikdy nebude mit Bruce Lee byl nejlepsi bojovnik ze vsech skoda ze zemrel! *9* *14* *1*
  • JET LI

ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY JETA LIA. CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JESTLI SE NĚJÁKÉ ŽENĚ LÍBÍ JET JAKO MUŽ ??? STEJNĚ JAKO MNĚ !! JE TAKY NĚKDO TAKOVÝ ?? *7* . BUDU VELICE RADÁ, KDYŽ MI NĚKDO ODEPIŠE.
    • samozřejmě, mně teda určitě, jen je potíž že ve skutečnosti nemůžu tušit jaký je když ho znám jen z filmů a tam jede podle role ale nepopírám že bych ráda věděla jaký je v soukromí jaký je manžel a otec .-)
    • ano aj mne sa jednu dobu velmi pacil... ale neuveritelne az tak ze som nim bola dokonca posadnuta...(viete ako to myslim *14* *1* ...proste na cinana mi prisiel strasne sexy a charizmaticky(vid meltdown,the defender alebo cradle 2 the grave)... *1* a este k tym co sa tu hadaju kto je lepsi ci seagal alebo jet..kazdy ma pravo na svoj nazor. akoze aj steven je dobry ale jet mi pride ovela ohybnejsi(mozno je to tym ze je mensi=) a pre mna(ako jeho faninku) hlavne pravy kral akcnych hrdinov!!! *3*
    • hatachi

Re: JET LI

Jet Li je super,i když můj miláček je Stephen Fung.I tak se mi Jet líbí,má super postavu.Moc se mi líbí ve filmu Fist of legend,ale i ostatní filmy s ním nejsou špatný.
    • Re: JET LI

Jo mě se taky hrozně moc líbí a to je straší o 30 let *1* *14*
      • Re: Re: JET LI

*starší

Jo líbí se mi *14* Je fakt pěknej a dobrej herec *14*
      • Re: Re: JET LI

Tak to jsem holky rada...on je uzasnej. *3*
        • Re: Re: Re: JET LI

Je strašně krásnej a charismatickej *14* miluju ho *14*
          • Re: Re: Re: Re: JET LI

Jet li je pekny chlap to je pravda, hlavne kdyz byl mlady byl to kus *14* . Ale ted na to asi kasle a je mu vsechno jedno..kdyby o sebe trosku pecoval na vzhledu a oblekani byl by to krasnej chlap..ale asi o to nestoji a jeho zena zarli *10* . Ale i tak je to frajer a charismatickej chlap !!! *15*

No jasně :-)
  • frenky013

nejlepsi film s jet-li

*5* podle mne rozhodne pest legendy(fist of legend) druhy obavany bojovnik a treti the warlords.
  • warlords

Mam dotaz...pisete tady o filmu warlords a zajimalo by mne jestli ten film uz je v cestine a nebo jen s titulky?? A jestli uz vysel film expendables ??
    • Re: warlords

A film fist of legend taky nemusu nikde najit ani s titulky poradite mi nekdo prosim ??
      • Re: Re: warlords

Fist od legend je na http://uloz.to/hledej/?q=fist+of+le gend
        i titulky
  • Luky1987
    Jet Li byl kdysi dobrý herec a nic proti nemu nemám, ale jeho doba už minula
  • Narozky

Hodně Zdravýý a Štestííí miláčku muj. *14* *14*
  • web

více o Jet Lim na http://jetli.webnode.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší