-
neporazeny je good
zrovna sem se dodival na posledni filmecek jet li....Jak jinak nez skvelej zazitek,sedel jsem u toho a ani nedutal.Je to roste borec....zravim vsechny.... *3* -
no koukam jak se tady dohadujete kuli tomu kdo je lepsi zda seagal ci jet li,muj nazor je,ze oba dva maj co do sebe a kazdej ma zkratka jinej styl,nejde o to kdo je lepsi ale o to, ze jeden tak druhej maji sve bojove styly kterymi dokazou ubranit nejen sebe.. a kazdej clovek si najde to svy!!
-
*14* *14*je opravdu krásnej *14* *14* *14*
-
-
Re:
konečně někdo, kdo souhlasí, že je nádhernej *14* já ho fakt zbožňuju a jeho filmy taky, je prostě nej herec *4*
-
-
BIDA
Podle toho, co tady ctu, vubec nemate poneti o jeho filmech. Kdybyste videli jeho filmy jako Once Upon A Time In China, Fong Sai Yuk, Fist Of Legend, Tai Chi Master, nebo Martial Arts Of Shaolin, nikdy byste nechvalili filmy, jako Jedinecny, nebo Romeo musi zemrit. Mrknete aspon na Zelezny Drap, nebo na Kral zabijaku. -
-
Re: BIDA
král zabijáků je pěkná píčovina -
Poneti o jeho filmech nemas spis Ty.Jestly chces nekoho komentovat tak prvni vzhledni vsechny jeho filmy a pak neco rikej.Vypsal si tady par filmu co jsi videl/4/a ostatni jsi ani nevidel jak pises.Tak sklidni.Muj oblibeny film je Utrzeny ze retezu,Polibek draka,Romeo musi zemrit a Jedinecny. -
Podle mě jeho nejlepší filmy:
1.Jediněčný
2.Král zabijáku
3.Fist Of Legend
4.Smrtonosná zbraň4
a zbytek jsem neviděl *5*
-
-
Takový herce jako je pan Jet Li rozhodne nemusím
-
JET LI
KOUKNĚTE NA L-UL-U.BLOG.CZ MÁM TAM HODNĚ JEHO FOTEK.JET LI JE FAKT SKVĚLEJ *4* *4* *4* *4* -
Jet Li
Jet Li je prostě nej nikdo na něj nemá. Chtěl bych se taky naučit KUNG-FU -
blbec
je pěkně hnusnej debil takovej Zac Efron je k sežrání !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je mi jedno co o mě tady budete psát -
-
Re: blbec
Pokud posuzuješ herce podle vizáže a ne podle toho jak umí hrát, tak se tady nemame o čem bavit příště šetři dechem *5* *8* *16* *13* -
takovy kokot tu nema co psat jet li je nejlepsi -
jsi proste chuj kokote *10* *10*
-
-
Jet li je macher. Je dosť smutné, že niektorí si myslia, že taký čur*k ako je Seagal je lepší...Viď Seagal, nevie ani kopnúť...Li vie kopať excelentne...Isto z vás videl fil Odtrhnutý z reťaze, tu používal najmä ruky, zato tie ruky boli neviditeľné v takej rýchlosti ;). Seagal sa kým pohne, ta to aj skapem :D
-
Jet Li
cau lidi...Jet Li podle me je neuvěřitelnej člověk...to jeho bojový umění...jak nekdo tak malej může umět takový věci:)chtěl sem se zeptat, jak se menuje ten novej film, kde hraje Jet Li s Jackym chanem...??? *4* *8*