Přejít na výpis diskuzí

Jimmy Page

OSOBNOST 31.12.2006 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beast

.

pro me je to jimmy hendrix a page
  • Pan Kytarista

Jimmy je fakt výbornej kytarista, moc ho uznávám. Lepší než on je jedině David Gilmour z Pink Floyd. *14* *4* Jimmy a David forever!
  • Zoso

Jimmy je prostě nej... muj kytarový vzor, líbi se mi jeho zájem o okultní vědy hraje úžasně, je mi 15 let a mám ho rád jako kytaristu i jako člověka *3*
  • ...

Tyjo jako fakt dobrej je!
  • Nevim

Ne že je jednim z nejlepších ,ale on je nejlepší.Nebo snad znate nekoho kdo by ho překonal já tedy NEVIM. *7* *4*
    • Re: Nevim

ZoSo je ten naprosto nejbrilantnejsi kytarovy virtuos ever.Je nadherny pohled na jeho nizko zaveseny Les Paul a jeste krasnejsi na poslech.Jen kvuli Led Zeppelin sem si poridil Porta Pro od Koss.Neskutecne... Solo v Whole lotta love...Videt to tak na zivo...Jinak moje nejmilovanejsi skledby jsou Down by the seeside a Ten ears gone...
    • Re: Nevim

Vedli jsme před lety u pivky s kamarádem - muzikantem debatu. Já jsem říkal, že pro mě je nejlepší Page. Pro něj je to zas Gilmour. Oba názory beru, Page mám rád pro tu jeho živelnost a tak, na druhou stranu, je Gilmour asi "přesnější" kytarista, co se týká techniky hraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit