-
gorgeous
no řekla bych, že bartoška je v jeho věku nadále charizmatickej chlap a fakt pěknej. Má super sexy hlas, i když teda kouří jak fabrika, ale to už k němu patří *3* -
zklamani
Dobry den pane Bartoska,celou dobu jsem mela nejakou predstavu o tom jaky jste clovek (podle toho jak se chovate,jak jednate atd.) mylila jsem se. Jsem z toho zklamana,ale co zivot jde dal!!! I presto me velke zklamani Vam preji mnoho uspechu ve Vasem zivote. Katka Kristova Kolin -
-
Re: zklamani
Ahoj, nevím kdo p. Bartoška je , ale z rolí většinou kladných , které hrál si o něm většina lidí myslí, že je takový lidský se všemi neduhy a klady, já si myslím, že je to člověk nekonfliktní, chápavý, mající smysl pro diplomacii ale také trošku bojázlivý a nerozhodný. Mám ho však rád , i když ho osobně neznám, je pro mně člověk s božským ořesvědčivým hlasem, který dokáže tak procítěně vyjádřit hlasem , očima svůj názor, že je v tomhle neporazitelný, je to prostě ďábel. *5*
-
-
Prodám
Vlastním auto Ford Siera, jehož majitelem byl pan Jiří Bartoška. Chtěl bych ho prodat, nenašel by se někdo, kdo by měl o toto auto zájem? -
-
Re: Prodám
nemáte kontakt na p.bartosku?? -
Re: Prodám
koupim ho za 1OOkč
sorry víc nemam
-