Přejít na výpis diskuzí

Jiří Bartoška

OSOBNOST 31.12.2006 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přestaň okamzite kouřit jinak tu už dlouho nebudeš. Držím palce.
  • přeji mnoho štěstí a zdaru v překonání nemoci,držíme vám palce celá rodina
  • Dobrý den

Jsem dlouholetou fanynkou pana Bartošky a jeho nemoc mě moc zasáhla. Ze srdce mu přeji, aby se brzy uzdravil. Pane Bartoško mám Vás moc ráda
    Hanka
  • Držíme palečky a přejeme hodně štěstí k brzkému uzdravení.
    Nevzdávejte to a nepřestaňte bojovat. Máme Vás rádi.
    Držte se Vy i celá Vaše rodina.
  • Pane Bartosko,moc Vam preji,aby jste nad touto zakernou a vaznou nemoci vyhral a nejen Vy,ale vsichni,koho to potkalo.Ja sama jsem prisla o manzela pre tremi roky,zemrel na silvestra a bylo mu pouhych 39 let,mel nador na mozku a trvalo to patnact mesicu,nikomu bych to neprala.Proto vim,jak je to tezke nejen pro Vas,ale i pro Vasi rodinu,doufam,ze budete ten stasny,ktery to prezije a moc Vam to preji,budte trpelivy a nevzdavejte to,vzdy je nadeje.
    • Jirkovi držíme palce! Já přišla také o manžela. Nádor na mozku. Boj o život trval 6 let. Doma 3 malé děti a manžel odešel, když mu bylo 44 let. Velmi těžké životní období pro celou rodinu.
  • Celé své slávě,může děkovat komunistům.Kdo mohl studovat?Jen dětí komunistů, svazáci atd.1989-fraška.Každý věděl,že je konec,že RUS pustil své satelity.Česko jako poslední stát z postkomunistických republik se přidalo na stranu západu-demokracie.Panu Bartoškovi I přesto přejí brzkého brzkého uzdravení a hodně dalších úspěchů s pozdravem Petr
  • Pane prezidente Bartoško,
    rád bych se vás zeptal, kolik vajglů jste již v životě vlastnoručně típnul a k jakému počtu to chcete dotáhnout?
    Závěrem mi dovolte malý milý slogan:
    Co je to za toho herce - zastřený má hlas?
    To je Barťák - kouřil, kouří, bude kouřit zas!
    *1*
  • za cizí prachy budu taky supr manager. *11*
  • AHoj všem v této diskuzi. J. Bartoška jak ho znám, je v běžném životě jiný než-li na obrazovce. Nedělejte si přehnané iluze, možná byste byli zklamaní. Jako herec je však výborný a jako manager taky, tak mu popřejeme vše dobré do dalších plánů. Miki
  • Pan Bartoška se u mě naprosto shodil. V neděli (9.10.2011) byl hostem na Primě v pořadu S italem v kuchyni. Jenom naprostý prase může hulit jednu cigaretu za druhou, zatímco se připravuje jídlo. *12* A pak se těma rukama v následujícím záběru hrabal přímo v jídle. Fuj hnus, nechápu, jak to mohla vůbec Prima pustit na obrazovku. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit