Přejít na výpis diskuzí

Jiří Bartoška

OSOBNOST 31.12.2006 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak pan Bartoska muze kritizovat Presidenta? Kde se tady vzali ty stovky lidi, kteri si mysli, ze mu mohou mluvit do jeho cinnosti Presidenta. Nikdy jsme neslysel Presidenta radil Bartoskovi a tem dalsim jak maji delat svoji profesi.
    Bohuzel to vlastnost Cechu - kecat do vseho. Vsemu rozumneji.
    Henry Dolezal
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Pane Bartoška, jako herce jsem Vás měl rád, ale tímto současným postojem jste mě zklamal. Měli by jste se věnovat tomu co umíte / někteří / a neztrapňovat se v politice. Jste ubožáci.
  • V K.Varech jste si s Gerem navzájem pěkně pochlebovali. Tak krásně, nějak pravdoláskařsky. Velmi dojemné.
  • ze strany lékařů k pacientům, trpícím rakovinou, ani přidělování pro většinu nemocných "zbytečně drahých léčebných postupů" se pana Bartošky zřejmě netýká. Naprosté většině těchto nemocných se dostane pouze nezbytně nutné léčby, případně takové, která je pro špitál efektivně proplácená ZP.
    Nebýt naprosté bezmoci při "odpisování blízké osoby bohy v bílých pláštích, snad by mi tolik nevadilo, že osmašedesátiletému chrchlajícímu permanentnímu kuřákovi je poskytována nadstandardní a "bezlimitní péče" na rozdíl od pacientů, kteří této nemoci nešli naproti. Bující útvar na čele má zřejmě charismatický herec po aplikaci botulotoxinu...ach jo.
  • Dobrý den, chci poslat panu Bartoškovi blahopřání. Má někdo adresu jeho fanclubu nebo jinou. Děkuji Káťa, Jeseník
  • Zdarec Juro. Přeju tobě i tvé famylii kopec toho štígra ze špilem s to zákeřno mrchó. DRŽ SE
  • Přestaň okamzite kouřit jinak tu už dlouho nebudeš. Držím palce.
  • přeji mnoho štěstí a zdaru v překonání nemoci,držíme vám palce celá rodina
  • Dobrý den

Jsem dlouholetou fanynkou pana Bartošky a jeho nemoc mě moc zasáhla. Ze srdce mu přeji, aby se brzy uzdravil. Pane Bartoško mám Vás moc ráda
    Hanka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit