-
Bartoško,jsi starý pitomý komediant.Burcovat k občanskému neklidu ,kvůli Bradymu,strýci toho černoprdelnika je fantasmagorie.Už ať se ukouříš k smrti.Měl by ses stydět a zalést někde do nory šmejde. *3* *14* *4*
-
-
Ty přihlouplý anonyme-víš vůbec co dokázal Bartoška a o pánu Bradym ani nemluvě.... Cos dokázal vživotě pro nás ty ty jelito. Vsadím se že úplný houby a jsi jen neštastný, hloupý žvanil. *16*
-
-
Bartoška je komediant,nic jiného než šmejd,Havlův pochlebovač
-
-
-
Bartoško,ty reklamní šašku,začínají týdny občanského neklidu ale z Vás,rádoby umělecké žumpy.Občané jsou neklidní z toho,co děláte.Silně podrývate autoritu presidenského úřadu a podporujete rozvraceni země.Když Vám je tady těsno a zdá se Vám,že máte malé honoráře,tak jděté do Hollywoodu.Tam byste mohli tak akorát nosit kulisy a dělat stafáž.Zvláště ta nová generace radoby herců.
-
Vážený p. Bartoško,
vždy jsem si Vás vážil jako herce, který svému řemeslu rozumí. Ať to bylo za totality - i když jste hrál oddaného důstojníka Policie, Dr. v Sanitce atd. Méně už, když jste začal dělat prezidenta festivalu u nás v K. Varech, ale to asi sebou nesla i ta funkce. Nicméně jste si zachovával pořád chladnou hlavu v rámci uměleckého kumštu.
Právě proto nechápu, že jste se propůjčil a nechal vtáhnout do špinavé předvolební kampaně, kterou se snaží organizovat odpůrci p. Zemana.
Je mi líto i p. Bradyho, který dělá šaška kvůli svému vypečenému ambicioznímu synovci, který vše vlastně rozpoutal. Ale to je jiná kapitola.
To, že se p. prezident snaží zajistit ekonomiku naší země, když už "držíme basu" s EU v rámci sankcí ( které jsou i podle názorů EU už kontraproduktivní), tak za to bychom ho měli chválit. Ale to se nelíbí EU, USA - uraženému p. Schapirovi atd. Kde je pak ta svrchovanost státu ?
Ještě čekám, že budete plácat o zprofanované frázi "lidská práva mají přednost před ekonomikou". Je zajímavé, že tohoto termínu mají plnou pusu vždy jen Ti, kteří už ekonomiku řešit nemusí, když se svezli na vlně privatizace = rozkradení majetku státu.
P. Bartoško, stále si myslím, že nemáte zapotřebí se více zviditelňovat a už vůbec ne touto trapnou komedií - v těch jste ve svém uměleckém životě moc nehrál, nesnažte se to dohonit nyní za každou cenu.
-občan - volič z K.Varů -
Jak pan Bartoska muze kritizovat Presidenta? Kde se tady vzali ty stovky lidi, kteri si mysli, ze mu mohou mluvit do jeho cinnosti Presidenta. Nikdy jsme neslysel Presidenta radil Bartoskovi a tem dalsim jak maji delat svoji profesi.
Bohuzel to vlastnost Cechu - kecat do vseho. Vsemu rozumneji.
Henry Dolezal
Tulsa, Oklahoma, USA -
Pane Bartoška, jako herce jsem Vás měl rád, ale tímto současným postojem jste mě zklamal. Měli by jste se věnovat tomu co umíte / někteří / a neztrapňovat se v politice. Jste ubožáci.
-
V K.Varech jste si s Gerem navzájem pěkně pochlebovali. Tak krásně, nějak pravdoláskařsky. Velmi dojemné.
-
ze strany lékařů k pacientům, trpícím rakovinou, ani přidělování pro většinu nemocných "zbytečně drahých léčebných postupů" se pana Bartošky zřejmě netýká. Naprosté většině těchto nemocných se dostane pouze nezbytně nutné léčby, případně takové, která je pro špitál efektivně proplácená ZP.
Nebýt naprosté bezmoci při "odpisování blízké osoby bohy v bílých pláštích, snad by mi tolik nevadilo, že osmašedesátiletému chrchlajícímu permanentnímu kuřákovi je poskytována nadstandardní a "bezlimitní péče" na rozdíl od pacientů, kteří této nemoci nešli naproti. Bující útvar na čele má zřejmě charismatický herec po aplikaci botulotoxinu...ach jo. -
Dobrý den, chci poslat panu Bartoškovi blahopřání. Má někdo adresu jeho fanclubu nebo jinou. Děkuji Káťa, Jeseník
-
Zdarec Juro. Přeju tobě i tvé famylii kopec toho štígra ze špilem s to zákeřno mrchó. DRŽ SE