Přejít na výpis diskuzí

Jiří Brady

OSOBNOST 28.10.2016 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V televizi /ČT 1/,byl v pořadu ,,Reportéři ČT " pořad o Bradym z roku 2004 ! Tak ještě jednou:
    _ proč nedostal metál od Havla ?
    _kdo mu posílal SMS, že bude dekorován ?
    _kdo mu slíbil oficiélní listiny po příletu a nedostavil se pro nej na letíště ?
    _ jak je to,že přijede bezvýznamní dědek a jsou toho plné noviny ?

Můj názor - připravená akce k polarizaci davu a vyvolání podprahového davového myšlení žádajíci odvolání p.Zemana (prezidenta ČR)
    • Jasně že to bylo připravené, všechno to bylo jak lavina která měla dopadnout na Zemana a nakonec ...všechno při starém *1*
  • Dnes jsem četla názor od režisera a producenta ČT Davida Martínka na dění kolem p.Bradyho a honu na prezidenta Zemana. Líbil se mi od něj poslední věta::::myšlení určité sorty lidí, kteří si myslí, že jsou víc než ti obyčejní, je velký problém společnosti.
    Nejsou. S odpuštěním, díru do p....máme všichni stejnou.
  • To je nemožné co se tady děje! Kdo je Brada ??? - nikdo o něm nic nyví!!!
    Sovky českých lidí za války padli, jejich příbuzní nic nedostali to jsou hrdinové a ne nějaký BRADA!!!!!
    To už není možné co se tary děje !!!!
    LIDÉ BĚTE - už brzo bude čas vyrazit do ulic a všechny zbohatlíky a chytráky naházet na hranici!!!
  • Ještě si malinko přidám !!!! To se o něm nevědělo před 25ti lety ???
    Jestli je tak slavný, proč mu to nedal už Havel nebo Klaus !!! Kolik
    vyznamenání už dostal za své činy a utrpení ve světě??? Chudáci. Celý svět se směje ubožákům z Česka. Asi opravdu patříme mezi zvířata a né mezi civilizovaný svět. A ptám se díky komu jsme za to vděčni ???
    Je čas zase na nějakou defenestraci. Komunisti tam byli dlouho a tihle
    rádoby demokraté a hraboši s plnou hubou o svobodě už jsou tam taky tak.
  • Teď jsem četla na webu Parlamentní listy rozhovor s hercem Jiřím Krampolem a dávám mu za pravdu, p. že p.Brady nas stál miliony přišel odněkud a nezajímá nikoho že naši důchodci a nemocní lidi nemají na plenky,******
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nejaky-Brady-je-mi-u-prdele-Hajzlove-zkurveni-rozcilil-se-Jiri-Krampol-Pak-nam-vypravel-co-sam-zazil-s-cenzurou-A-nebylo-to-jen-pred-rokem-1989-460291
  • Kdo tady zase hraje komedii se životopisem?? To je uměle vylhaná prasárna, která vznikla stejně jako životopis na wikipedii.cz, který byl založen stejně jako tady 21.10.2016 do té doby nikdo o tomto podvodníkovi nic a nikdy neslyšel v této zemi. Celý životopis je jen vylhané divadlo hermana a spol, nic víc.
  • Kdo ho zná,
    je to falešný vrchní
    chudák strejda byl využit,zneužit ,
    co nás ještě čeká,lidi jsou bohužel stádo,
    kterým je manipulováno
  • 1. Instalatér ve 14 ti letech?
    2.Gliwitze není Osvětim!
    3.útěk v lednu 1945 a kdepak se skrýval do května, aniž by ho někdo udal. Jak v Sudetech, tak Čechách!
    Do 1951 bílé misto. Nebylo to v Kanadě jinak ? Herman z nás dělá voli a média to bašti.
    • Na wikipedii píšou,že napřed šel v roce 1949 do Izraele,ale nevím,proč po 2 letech zase utek
    • Pochybuji, že pan prezident potkal p. Hermana a řekl:"Nazdar Hermane, co dělá strejda v Kanadě, nechce medaily?" Tomu může věřit jenom pitomec,nebo pan Kraus.MSG
  • A za co chce být vyznamenán? Takových lidí,kteří přežili koncentráky, je plno a nikam se nederou.
    • Souhlasím takových co prožili koncentrák a napsali knihy je u nás spousta a dokonce žijí v republice
    • souhlas , je hafo lidí , kteří přežili .....
  • Je mi líto že byl p. Brady zneužit k politické štvanici na prezidenta zvoleným lidem, našim politikům se totiž nehodí do krámu. p. Brady v Osvětimi pobýval asi dva měsíce, potom utekl při pochodu smrti. Od roku 1951 žije v Kanadě. Prostě Čech jak se patří a my co tu žijeme a pracujeme pro republiku jsme vzduch. Že se nestydíte. Tak proč se ti naši umělci a rozumbradové taky nepostaví takhle za horníky a neudělají nějakou štvanici na Bakalu a spol, fuj to je hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit