-
Sleduji tento případ od začátku a dle mého názoru byl p.Brady zneužit svým vzdáleným příbuzným. V 88 let se lehko skočí na vábničku vyznamenání a navíc s přehledem poslal komunisty kamsi na půdě parlamentu,což se divím že KSČ vůbec nereagovala !! (nechci se jí zastávat,ale co je moc to je moc) Už 2 dny před jeho příjezdem se vědělo že vláda chystá podraz na p. prezidenta, jenže se nevědělo odkud.Pan Brady tvrdí,že s někým telefonoval ,že dostane řád TGM. Úředník prez. kanceláře mu to neřekl, jen měl všeobecné otázky; viz záznam hovoru ! Kdo tedy řekl p. Bradymu o metálu ?? Mám velice silné podezření,že to byl někdo z okolí typu p. Hermana. V první řadě naše pr. kancelář se musí spojit s vládou KANADY a ta tento krok musí schválit , když jde o jejich občana.COŽ SE NESTALO !! Potom teprve je možné spojit se s vyznamenanou osobou.Můj názor je, že tohle byl podraz na Český lid, všechny kteří prošli koncentrákem, bojovali za demokracii, bojují proti Islamizaci Evropy a BOJUJÍ ZA PŘÍŠTÍ ŽIVOT NAŠICH POTOMKŮ !!!
-
Lidi, kdo to je pan Brady??. Za 70 let jsem o něm neslyšela. Pan Brady si žije a podniká v Kanadě, celý život tyje z toho že byl v koncentráku. Měli by být oceňováni a slaveni všichni, kdo trpěli v koncentračním táboře. Myslím, že podnikatel pan Brady by si hned otevřel tiskárnu na vyznamenání. Jako celý život se živí na knížce o jeho sestře. Lidi nebuďte jako ovce a neskákejte politikům na jejich hru.
-
Kdo je pan Brady, proč se o něm mluví až nyní v roce 2016 ? Již nějaký pátek pamatuji ale o tomto pánovi slyším poprvé a hned takový "humbuk". Proč, komu to prospěje a komu kdo chce ublížit ten kdo toto rozpoutal by se měl alespoň stydět. Obyčejný člověk do těchto rádoby akcí stejně nevidí akorát se nestačí divit co ještě naši politici jsou schopni vytáhnout ze svých šuplíků. Pánové běžte se vycpat s takovými akcemi.
-
-
V Osvětimi pobýval asi dva měsíce, potom utekl při pochodu smrti. Od roku 1951 žije v Kanadě. Prostě Čech jak vyšitý.
-
Souhlasím,nikdo nikdy jsme neslyšeli o nějakém p.Brady a už vůbec nerozumím tomu proč by měl dostat vyznamenání, že napsal knížku o holokaustu, takových byla napsána spousta a navíc žije víc jak 60 let v Canadě. Nikdy nebyl oficiálně písemně navržen a i ambasáda v Canadě potvrdila. Je to politická štvanice na prezidenta protože se nehodí některým našim politikům do krámu a davová psychóza, plno lidí v ulicích co protestují ani v životě o něm neslyšeli. Lidi vzpamatujte se, snad si zaslouží ti kteří naší zemi proslavili a žijí v ČR a né v Canadě. Dnes mi poslal známý odkaz z rádia Svobodné Evropy a to stojí za to si poslechnout celé.
https://www.youtube.com/watch?v=LOPakQF_uWs -
-
Bohuzel video nelze už najít. Ze by to byla cenzura? Nebo "ze by to byl slon?"
-
-
-
Je divný,že ho neocenil už Havel.Co mezi nimi bylo?Je jasné,že to byla politická objednávka.Jak jinak, tady!
-
Chudák Brady byl zneužit tlupou rozvášněných herců a t.zv jiných umělců, kteří se nesmířili s tím, že Miloš Zeman byl zvolen přímou volbou naším presidentem a ne jejich knížepán. Dále je zneužíváno jeho jméno některými politiky, kteří organizují předávání různých medailí a doteď ani nevěděli, kdo je p. Brady. Úplně jasná protizemanovská kampaň, na kterou přistoupila téměř veškerá média. Je to smutné.
-
-
zase musím jen souhlasit , hlavně mně zklamal p.Horáček .....
-
-
A to chce ten Horáček být presidentem,to se máme na co těšit
-
-
Když chce někdo psa bít hůl si vždy najde, využili a zneužili starého pána ke špinavé hře,ten dědula snad ani neví jak posloužil svou účastí některým posluhovačům samotného satana proti lidem zvoleného PRESIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY MILOŠE ZEMANA. Po zbytek svého života bude mít být na co hrdej
-
-
Souhlasim s příspěvkem. Také nevím jak to bylo doopravdy. Jen vím jaký je rozdíl mezi návrhem a skutečností. Já bych určitě bez pozvání nikam nejezdila. Teď to vypadá jako svátek pana Bradyho a ne oslav vzniku republiky. Co se týká tvrzení a cti pana ministra Hermana no nevím. Když složil přísahu jako kněz a pak zběhl.
-
-
Flandaci nejvíc kradou a lžou!!! Ti nemají svědomí tak proč by měl mít sudetak HERR HERMANN!!! Sloužit každému režimu hlavně když to hodně vynáší!!!!
-
-
To co se stalo, je smutná věc. Pokud se odehrálo vše jak je zveřejňováno.
Je ovšem taky možné, že se jedná o pouhé spekulace a všichni, kdož se zúčastnili honu na čarodějnice podlehli emocím. Média jsou rádi když se
můžou podílet na nějakém skandálu. Je mnoho událostí, které zveřejňují
aniž by zjistili fakta. U jiných zase dlouho, někdy i měsíce ta fakta
zjišťují a až když si jsou jisti, pak je zveřejní. V tomto případě si myslím, že spoustu novinářů, médii ale i politiků mohlo dost hloupě naletět. Čas ukáže na které straně je "pravda".Já osobně si myslím, že
chyba je a obou stranách. Pokud pochybil hrad, potažmo pan Forejt, je to neomluvitelné. Pokud pochybil prezident, měl by se omluvit, ale v případě prezidenta si tím nejsem jist, on na to má přece lidi. Kdo dokáže, že opravdu volal ten či onen. Co když volal někdo úplně neznámý a pouze se představil jako někdo z hradu. Nebyl by to přece první případ, kdy se někdo vydává třeba za ministra a přitom si dělá legraci. Na takové legrácky jsme my machři. Lidí, kteří mají možnost zjistit telefon na pana Bradyho je určitě mnoho. Politická hra? Chyba se prostě stala. Pan prezident měl setkání ministra Hermana s dalajlámou řešit jiným způsobem a určitě ne před státním svátkem. On má možností spoustu. Teď se to jednoduše obrací hlavně proti němu a
odpůrců má dost. -
tak co, ulevilo se ti ???