Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dienstbier ml.

OSOBNOST 6.11.2012 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak! Zajímavé je, že komunisté se vždy pranýřují pouze, když se to někomu hodí, že? Také jste jistě pane Petře 1 odsoudil prezidenta Klause za to, že se jimi nechal zvolit prezidentem.O tom se jaksi nějak nemluví,viďte?
  • A s kým byste se spojil vy, pane? Komunisty nikdo z disidentů v 90. letech nezrušil, tak je tu dnes máme (to je faktický i právní/demokratický stav) a lidi jim každé volby dávají více než 600000 platných hlasů...vy byste radši preferoval velkou koalici čssd+ods? Nebo nějaké pytlíkování koalic s kdu a jinými křiváčky, kteří dnes schválili restituce atd.atd.? Já si naopak cením toho, že JD je proti velkým koalicím a chce se postavit pravicovým tunelům, které se vždy rozjedou, když přijde k moci ods nebo jim podobní...i já bych šel radši s ksčm než s ods, pokud je otázka položena takto a bohužel v politice často NEEXISTUJÍ JEN DOBRÁ ŘEŠENÍ... *5*
  • Tenhleten pán, co je pouze synem svého otce který udělal hodně pro svobodu a demokracii v naší zemi, může jenom držet hu..
    Jsem si jist, pokud vůbec byl na Památku zesnulých zapálit Panu Otci svíčku, že při tom od něj dostal pár facek za to že se bratříčkuje a kuje pikle s rudými. Fůůůůůůj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit