-
Dienstbier je ideálním prezidentem, má svou minulost a čistou, je mladý, vzdělaný, inteligentní, mluví několika jazyky, pohledný, má sociální cítění, má i praxi ze života, není to jen lehkoživka, jako např. Benda, který šel ze školy rovnou do PS a práva udělal za víkend a stejně nedodělal! Ostatní kandidáti mu nesahají ani po kotníky, ať už VUMLák a překábátěný alkoholik P.Sobotka, nenávistný starý dědek, komouš a estébák, zapšklý Zeman nebo třeba ten indiánský náčelník o jehož inteligenci už vypovídá jeho ksicht! Komouši nebo sluhové KSČ jako Bobošice, Fischer, Dlouhý vůbec nestojí za slovo! Snad jen ještě Táňa Fišerová stojí za pozastavení, jinak nikdo ani černoprdelnice Roitová! *14* *1* *14*
-
-
Dienstbier je ideálním prezidentem možná tak pro Vás a pro sociálně nepřizpůsobivé občany. Proto je možná taky v reklamní kampani nafocený trošku více přičmoudlý, než ve skutečnosti je. Otec by se za něj nejspíš asi styděl.
-
-
Děkuji Vám všem diskutujícím, ale moc jste mě neporadili. Čekal jsem od toho víc. Přeji všem šťastnou volbu a lepší zítřky s novým prezidentem.
-
Tenhleten pán, co je pouze synem svého otce který udělal hodně pro svobodu a demokracii v naší zemi, může jenom držet hu..
Jsem si jist, pokud vůbec byl na Památku zesnulých zapálit Panu Otci svíčku, že při tom od něj dostal pár facek za to že se bratříčkuje a kuje pikle s rudými. Fůůůůůůj -
-
A s kým byste se spojil vy, pane? Komunisty nikdo z disidentů v 90. letech nezrušil, tak je tu dnes máme (to je faktický i právní/demokratický stav) a lidi jim každé volby dávají více než 600000 platných hlasů...vy byste radši preferoval velkou koalici čssd+ods? Nebo nějaké pytlíkování koalic s kdu a jinými křiváčky, kteří dnes schválili restituce atd.atd.? Já si naopak cením toho, že JD je proti velkým koalicím a chce se postavit pravicovým tunelům, které se vždy rozjedou, když přijde k moci ods nebo jim podobní...i já bych šel radši s ksčm než s ods, pokud je otázka položena takto a bohužel v politice často NEEXISTUJÍ JEN DOBRÁ ŘEŠENÍ... *5*
-
-
Ty má svatá prostoto.. Tomuhle individuu o něco někdy šlo?
-
-
Ale ano, vždy mu šlo zejména o to hřát se na výsluní jména a pověsti svého Papá a napakovat se bez práce, mimochodem je to ubohý patolízal a vlezmidop...lista
-
-
-
-
Dobrý den,
děkuji, že jste vyjádřil rozpaky a rozhořčení nad nedávnými projevy Miloše Zemana, které i mne osobně hluboce zklamaly (viz souhlas s čínskou okupací Tibetu, sprosté vyjadřování ve veřejnoprávním médiu, polemika nad Pussy Riot).
Držím Vám palce a moc Vám fandím za pevnost a stálost Vašich názorů (ač nejsem volič ČSSD). -
Jiříku Dientsbiere, dobrá duše, také miluju uprchlíky jako Vy! Jen nemám takové štěstí jako Vy a nemám za to na svém kontě každý měsíc 82 000 eur poukázaných z USA. Chtěla bych se s Vámi sejít a prodiskutovat, zdali bych za propagaci Islámu v České republice také nemohla dostávat finanční odměnu. Spokojím se s cca 3000 eur měsíčně, abych mohla svoji novou práci odvádět naplno jako Vy, a odejít tak z práce stávající. Vážím si Vás jako amerického i jako českého politika. Budu Vás kontaktovat.
-
Jsem zklamán politikou ČSSD
Jirko volil jsem Vás za prezidenta a fandil jsem Vám do vedení strany.
Bohužel nic se nestalo realitou a navíc arogance lidí v Soc.dem. toužící po moci je otřesná. Lidé ve vrcholných funkcích za ČSSD rozkrádají stát a současně urážejí poctivé lidi. Protože Vás znám (MO Suchdol) a vím,jaký jste člověk, je mi s toho smutno. Přeji Vám lepší zítřky. Z.O. -
-
Dienstbir je stejný blb.c,jako Zaorálek.Ten je ostravský b.b a Dienstbír je pražský b.b co ještě nic nedokázal jen se veze na jméně svého otce.
-
-
Dobrý den pane Dienstbiere,
nikdy jsem sice nebyl voličem nebo ani sympatizantem ČSSD, jsem typickým voličem pravice, ale můj, doufám ještě, zdravý rozum mi dovoluje vidět i silné stránky druhé strany. Osobně Vás ve Vašich postojích podporuji. Zejména teď mluvím o názoru presentovaném sdělovacími prostředky o možném postoji České Republiky distancovat se od možných hospodářských aktivit s Ruskem. Jde samozřejmě také o dostavbu Temelína. Pochopitelně nedisponuji rozhodujícími informacemi v této věci, upřednostňoval bych sice zajištění energií z obnovitelných zdrojů nebo nepotřebnost dalších energ. zdrojů vůbec, ale cítím, že je to technický nesmysl a že bez energie z jádra není soběstačnost země možná.
Rozhodně se však nemohu ztotožnit s představou, že takto energeticky důležitá stavba by teoreticky mohla být zabezpečena v součinnosti s ruským kapitálem, s partnerem, u něhož pozdější zneužití situace je spíše jisté, nežli jen pravděpodobné. I já, člověk, který si velmi dobře pamatuje okupaci Československa a úsilí SSSR o dosažení sféry vlivu, se cítím ohrožen situací na Ukraině. Velmi fandím tamním snahám o vydělení se z této sféry. Rusko vnímám jako velké potenciální nebezpečí. Držím Vám palce ve Vaší nelehké situaci uvnitř vaší strany, při Vašich postojích blízkých mému přsvědčení.
S pozdravem
Ivan Poledník, důchodce -
-
Vážený pane, jste vedle jak ta jedle. Nebýt Ruska,už by nás USA dávno spolkly! Je to jediný jejich protipol,před kterým mají respekt!
Měla by Vás zajímat především, současnost a to,jak svým chováním a svými
zvrhlými názory a nakonec i svojí politikou ve prospěch cikánů a teď i uprchlíků, ohrožuje tento pán nás všechny! O co mu jde? Podporuje islamizaci Evropy a likvidaci naší kultury? Nemá v politice co dělat,je to nezodpovědný jedinec!
-