Přejít na výpis diskuzí

Jiří Kajínek

OSOBNOST 11.8.2009 
179 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marmeladalada

jiří...

...je prostě nej !! Chci novýho prezidenta,aby mu dal milost !!!! *15*
  • z Bohunic

Neskousel utect i z Brna Bohunic?
    Toz proto je tam pri vykonu vazby nedychatelno. *10*
  • :((((((((((((((((((((((((((

chcípni v pekle bídný červe!!!
    • jardaparci

Re: :((((((((((((((((((((((((((

trapáku !!! I kdyby zabíjel,tak zabil hovada !!!!!!!!!!!!
  • suicidal dragon

Milý vrahu hodně štěstí do nového roku a hezky v moderní base s posilovnou a barevnou televizí placenou z našich daní oslav své kulatiny.
    • Re: suicidal dragon

Jak můžeš vědět, že někoho zabil ? Nesmíš věřit všemu co v té televizi uvidíš ty joudo :-D Ale s tou vybavenou basou máš celkem pravdu. bohužel :-) *14*
      • jardaparci

Re: Re: suicidal dragon

až na to že si Kajínek ani za své peníze,které vydělal za film nemůže k jídlu koupit co chce..A budí ho v noci kaaždou hodinu..takže je od 4 ráno už vzhůru..
  • verenika

news

Zda má šanci na svobodu, se Kajínek dozví poslední březnové pondělí

Krajský soud v Plzni bude projednávat žádost doživotního vězně Jiřího Kajínka o povolení obnovy procesu v pondělí 28. března. Jednání se uskuteční za přítomnosti veřejnosti, sám Kajínek u rozhodování o svém dalším osudu ale nebude.
  • Nechápu jak tam může jen tak seďet.Já bych něco rozhodně udělala.Sebrala bych se dostala bych se z vězení a utekla na ňáke dalekej ostrov aby mě ti parchanti už nemohli najít. *16*
  • Já jsi myslìm ře je neviní a hodili to na něj protože jsi myslím že něměli žadní svědky a coje lechčký hledat a pátrat po vrahovy nebo to hodit na jednu osobu a to je jiří kájínek jasný i kdy by ho pustili tak toho hodně ví a šel by na všechni a práskl by všechno co ví a je to v prdeli takže neviní nebo ne tak ho prostě puszit nemůžou nashledanou
    • Jsi Tatar nebo nevzdelany Cech,ktery jen mrzaci cesky jazyk?
  • Prosím vás aby ste zachovaly chladnou hlavu Jiřího Kájinka mají propustit dne : 12.12 2011 v Praze. Kdo se chce setkat nebo-li uvidět neviného vězně Kájinka at příde do Ostravy dne 14.12 2011 v 19:30 do obchodního domu Futurum.

Z pozdravem: Václav Klaus.
  • ano taky jsem to slyšela a dokonce i četla jste velice laskavý pane prezidente a všichni co se do toho vložily... děkuju moc
  • Kajínek ;* Nejvěčí frajer je to strejda mího kámoše :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit