Přejít na výpis diskuzí

Jiří Kajínek

OSOBNOST 11.8.2009 
179 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co?

DWDW NEVÍŠ CO MLUVÍŠ!!!!!!!!!! *16* *10* *13* *13*
    • klarissa

Re: Co?

každopádně je Kajínek nevinný,to je jediný co je jisté!
  • Snad se jednou dočká spravedlnosti a pustí ho ven... ten náš stát je fakt humus...
  • Kajínek

Až jednou umře ten,který to všechno spáchal,tak Kajínka pustí ale Bůh ví,jestli ten tu ještě bude.
    Ten film by mu mohl pomoci. Chtělo by to nové soudce a začít zase od začátku.
  • ?

Pan Kajínek mi připadá jako docela inteligentní člověk. Opravdu to bude asi tak, že s tou popravou nemá co dočinění. Žádný zlatíčko to ale taky nebude *13* . Jen mám dojem, že kdyby, nebo pokud má možnost číst tyhle...příspěvky...mus se upřímně zasmát....řešit jestli by vlezl na tu...nebo ne...fakt na úrovni *8* čau

Re: ?

tak v televizi před chvílí v tom dokumentu teda řikali že měl románek s Černou,tak na ni asi vlezl ! *15*
  • zoufalka22

On to nebyl!!!

On nikoho nezabyl, to je jasný... *13*
    • Re: On to nebyl!!!

naučte se psát, a vy sjste u toho byl, že to víte ??
      • kajinekjenevinny

Re: Re: On to nebyl!!!

A TYS BYL U TOHO ŽE VÍŠ ŽE VRAŽDIL ? KROMĚ LŽIVÉHO SVĚDECTVÍ POKOŠE NEBYL PROTI KAJÍNKOVI JEDINÝ !!! DŮKAZ !!!!!!!!!!!!!!! *8* *8*
  • wauworld

vše nej

• Udělat to nemohl

protože když tam zabili ty lidi,vědělo se hned že to byli plzeńský policajti.Cikáni s tou informací lítali po celé Plzni.Cikáni a policisté v té době byli jedna ruka a taky vyřizovali za druhé cikány špinavou práci.Nechápu,proč tak dlouho trvá než policajti zavřou své lidi
  • zzj

!!

Kajinek je BOREC !!! nekolikrat utekl z vezeni a to i z tech nejhlidanejsich!! to ty policajty namichlo tak na neho hodili vrazdu kterou nespachal!!! *16*
    • Re: !!

prosím tě,když jsi ve vězení na doživotí,tak jsou vždycky nejhlídanější ! A hodili to na něj spíš proto,že byl ve vězení opakovaně kvůli krádežím !! A to že nevraždil ví snad každý !! *15*
      • Re: Re: !!

To neví nikdo - jen on sám, já stále věřim, že vraždil. Film je film a realita je úplně jiná ...
        • kajinekjenevinny

Re: Re: Re: !!

sakra co tady spamuješ ? *8*
      • zzj

Re: Re: !!

to byl muj nazor!!! tak mi do neho neryp ja ti taky nebudu rypat do tveho !!
  • Soud

Prosím vás lidi... Uvědomíte si, že Kájínek dostal na naši společnost výjimečný trest? Dává se podle novely 15 až 20 let za brutální vraždu či vraždu 2 a více osob... A on dostal DOŽIVOTÍ... To si ten soud asi nemohl jen tak vycucat z prstu ne? *13*
    • Re: Soud

Jak vidíte i soudy jsou zkorumpovaný, proč se případ znovu neotevře ?? Mají strach, že by se na ně přišlo? je snadné se nechat podplatit ... vyhrožovat taky umí každý, ale jen málo kdo se umí postavit proti ... proč má sedět nevinný člověk za mřížemi a Ti, kteří opravdu zabíjeli sou na svobodě nemyslíte, že je to trochu víc na hlavu? *10*
  • Směju se Vám.

Já zas nechápu, ¿proč to tak řešíte. *15*
    • klarissa

Re: Směju se Vám.

až tě zavřou za něco cos neudělal,tak se už ptát nebudeš !!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit