-
blíží se Kajínkovi ...
...50.narozeniny !! *15* -
dopis
Vážený pane Jiří Kajínku,přijměte prosím ode mně toto psaní,kterým Vám chci vyjádřit svoji hlubokou podporu !
Vím,že jste nikdy nikoho nezabil,naopak zabili Vám vaši přítelkyni..Taky vím,že jste kvůli něčí nedbalosti málem ochrnul..a to Vás asi zlomilo..a proto jste začal krást..Vím ale že byste nikoho násilně nepřepadnul..prostě vím,že jste dobrým člověkem..Přemýšlela jsem o tom,že i kdyby Vás propustili na svobodu,nebyl byste v beezpečí..Někdo by vás mohl chtít z pomsty zavraždit..Na jednu stranu doufám,že se z vězení dostanete,ale na druhou stranu bych měla strach o váš život.. -
..Kajínek měl dostat amnestii.Jenže to bysme nesměli žít v Česku,
zemi neomezených blbostí ! -
Vše nejlepší k narozeninám!!
Hodně zdraví,štěstí a svobodu!! -
-
Re: Vše nejlepší k narozeninám!!
už by měl teď v lednu mít premiéru film Kajínek! Tak snad pomůže..
-
-
cítím...
...zvláštní spojení...a tak musím psát... *15* -
vzkaz
Kajínek je nevinný a já chci jedno jediný ! Ať ho pustí ,svině tlustý ! *8* -
KDO VYPOVÍDAL U soudu..
Jan OROS - Viděl jsem člověka, jak střílel do auta, a pak běžel k borské přehradě. Byl menší, určitě ne taková postava jako Kajínek.
Jaroslav ĎURČI - muž, který měl Kajínka vést na místo činu: Ten den jsem v Plzni vůbec nebyl. Jirka byl tenkrát u mě doma. Odešel asi v půl desáté večer.
Antonín VLASÁK - podnikatel, který si měl Kajínka na vraždy najmout: Na policii mě vyslýchali celé hodiny, dny. Pak jsem možná podepsal, co jsem nikdy neřekl. Kajínka jsem neznal a ani jsem si ho nenajal.
Jaroslav KRONĎÁK - bývalý policista, stál na straně Štefana Jandy: Na místě činu jsem byl. Ale ne, jak o mě tvrdí, když se střílelo. Přijel jsem tam s manželkou Jandy. Té jsem řekl, že je její manžel mrtvý. Ale v roští jsem tam neležel.
Jiří KREUZER - bývalý policista, stál na Vlasákově straně: Chtěl jsem proti Jandovi zasáhnout, ale bylo mě sděleno Ladislavem Kadeřábkem, že pátek je malá sobota a odložil zásah na pondělí. V neděli Jandu zabili. Určitě v tom měli prsty policisté.
Miroslav BRABEC - bývalý Pokošův spoluvězeň: Jandu zastřelili policajti. Pokoš mi řekl, že Kajínka usvědčil jen proto, že mu za to slíbili propuštění z vazby.
Jan OBERDÖRFER - bývalý Pokošův spoluvězeň, nyní bezdomovec: Slyšel jsem Pokoše na chodbě, jak říká, že na něj Kajínek nestřílel. Už si to ale moc nepamatuju. Vlastně si ani nejsem jistý, co říkal.
Josef KLÍMA a Jan KROUPA - reportéři: Při našem pátrání jsme došli k závěru, že v případu bylo namočeno více lidí. Například podnikatelé z Tachova. Ti v případě Janda figurují také. Úloha policie určitě nebyla zanedbatelná.
Jan FELCMAN - bývalý policista, jeden z prvních na místě činu: Důkazy, o které se opíral soudce Polák, který Kajínka odsoudil, nebyly tak jednoznačné. Na místě určitě byli další policisté.
Miluše ROZSÍVAČOVÁ - Kajínkova sestra: Jirka určitě není tak agresivní typ, jak ho popisuje původní znalecký posudek. Nevěřím tomu, že by to udělal.
Martin KOLENA - Felcmanův kolega, který s ním byl mezi prvními na místě střelby: Sledoval jsem práci psovoda. Pes běžel k přehradě a pak se oklikou vrátil a štěkal na policisty, ikdyž to nikdy nedělal. Psovod jej musel zavřít do auta.
Vojtěch POKOŠ - korunní svědek případu a bratr zastřeleného Juliána Pokoše: Odmítl vypovídat. -
co přát ? Právní stát !!
-
Kajínek a Čená
Marie Černá o Jiřím Kajínkovi
... Byl bezmocný, byl odsouzený nevinně. Proč nechtějí otevřít jeho případ. Vždycky říkal: "Maruško, ty jsi jiná. Ty věříš ve spravedlnost, ale tady neexistuje spravedlnost. A já to nakonec vidím, že ta spravedlnost neexistuje...
... Já se musím srovnat, protože to je strašná rána. Proč myslíte, že jsem neodjela k rodičům? Musím se s tím srovnat sama. Já jsem zažila tolik nespravedlnosti, opravu tolik nespravedlnosti a furt jsem zrazovaná a furt věřím... -
-
Re: Kajínek a Čená
TO JAK S NÍ KAJÍNEK VE FILMU SPAL PRÝ BYLO PODLE REALITY !
-
-
Kajinek
Už je videt ze sme zasranej stat!!!jak si tohle vubec mohou dovolit??..policie a dalsi lidi na vysokem postaveni si tu vrazdi proto vsechno je zamitnuto ze v tom maji prsty oni...HAMBA!!!!Kajinkovi fandim...a verim 100% ze je neviny...!!!! *16* *16* -
-
Re: Kajinek
mas pravdu on za nic nemuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!ja mu verim *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Kajinek
Naprosto souhlasím!!!!!!!!!!
-