Přejít na výpis diskuzí

Jiří Kajínek

OSOBNOST 11.8.2009 
179 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co kdyby p.Kájinek měl špínu na nejvyšší představitelé státu,Ústavních soudů nebo státních zastupitelů či samotného prezidenta?Dle mého názoru se bojí jeho moci už vidím Kájinkovu kampaň při prezidentských volbách.Tutově by se stal prezidentem.
  • Jeho dvě šance jsou buď milost prezidenta a nebo by musel někdo dokonale prostudovat spis a vzít to na sebe ty zločiny by byli promlčené a stát by musel PLATIT!!!
  • Vše nej !!
  • philipppo

těžko řict

co si budem psat vždycky to někdo musi odnest jestli je nebo neni viny.Takova je už naše politická situace."muj nazor je že kajinek je neviny".ale to stim nema co dělat že je neviny nikdo nevi co se přesně stalo a dokuď u nas bude korupce tak se nikdo nedozví jak to bylo.
    A ktomu kdyby teďkom přiznali že jsou dukazi nepravdive tak by musel stát vyplatit za křive odvinění nemalou častku.A to nepočitam kolik do toho už dali peněz.
    P.S až bude ten film tak mi pls někdo napište kdy!
    *3*
    • klarissa

Re: těžko řict

film od Jáklů Kajínek má přijít do kin teď v lednu a ten druhý Princip K v červenci.Ve filmu Kajínek hraje Kajínka rus Konstantin Lavroněnko a v principu K Richard Krajčo
      • Re: Re: těžko řict

Vzniká pouze jeden film v režii P. Jákla, jeho premiéra bude v červenci. Režiséru Fílovi zabránili natáčet film s Krajčem soudní cestou.
  • rafaelnadal

taj film prý bude v kinech..

...až v červenci!
    • toniajakojo

Re: taj film prý bude v kinech..

až 5.srpna !! *15* A řeknu vám jedno:Kajínek je ve filmu asi vinný ale ve skutečnosti ne ! Pravděpodobně vraždil policista Krondák,který hned věděl.kde se vražda stala !! *8* *8*
      • Re: Re: taj film prý bude v kinech..

To jo, ten film je přímo udělanej tak aby si divák myslel, že je Kájínek nevinnej...já osobně si myslim, možná jsem zase jenom ovlivněná filmem,nevím, že ty vraždy neudělal. A i když do vězení patří, tak za ty krádeže už by svůj trest měl dávno odseděný. Tak dlouho jak je tam on, za krádež snad ještě nikdo nedostal....Je to na něj pěkně ušitý...:-(
      • Re: Re: taj film prý bude v kinech..

presne tak-at zavrou jeho
  • kleontina

stříhání

Napadlo vás někdy, jak se ve věznici může nechat vězeň ostříhat? V případě Jiřího Kajínka to vypadá tak, že dostane „medvěda“, tedy spoutají mu ruce a nohy a řetězy od nich připevní k opasku. Vězeň tedy může dělat jen malé opatrné kroky a rukama jen nepatrné pohyby, které mu řetězy dovolí. Takto spoutaného a v podstatě bezbranného ho odvedou do místnosti, kde už čeká jiný vězeň, aby ho ostříhal. Tomu odsouzenému je v podstatě vydán na milost a nemilost, protože kdyby si usmyslel, že ho napadne, Jiří Kajínek se bránit nemůže. Prý v přítomnosti jiného vězně nemůže být bez pout. V případě potřeby by jistě zasáhl pracovník vězeňské stráže, ale nebylo by už pozdě? Já osobně bych se za těchto podmínek stříhat nenechala. Jiří Kajínek se snažil situaci řešit tak, aby mohl být upravený a při tom nemusel podstupovat tento riskantní zákrok. Zažádal o strojek na stříhání vlasů s tím, že se bude stříhat sám. Je to přístroj, který předpisy nezakazují. Setkal se u určitých pracovníků věznice s pochopením. Strojek na stříhání vlasů mohl začít používat, jenže tím vybočoval z „normálu“, protože byl výjimkou, ostatní stále docházeli na stříhání k jinému vězni. To se těm, kteří mají rádi za každou cenu strohý řád a nekompromisně vyžadují jeho dodržování, nelíbilo.
    • Re: stříhání

Je to zločinec, tak co s ním
    • kleontina

Re: stříhání

Když se Jiří Kajínek vrátil z květnového jednání u plzeňského soudu, strojek už neměl. A jak to ředitel věznice zdůvodnil? Jiří Kajínek je vězeň jako každý jiný, není to žádná výjimka. Určitě by vlasy vyhazoval do záchodu, což je nehygienické, proto mu byl strojek zabaven. Jistě souhlasíte, že při určité ochotě jednat by se snadno vyřešil problém s vlasy. Vždyť i ten „holič“ je někam musí uklízet, že? Jiří Kajínek dvakrát denně vytírá svou celu. Špinavou vodu pak vylévá do záchodu. To je však zřejmě naprosto v pořádku.

A smí se Jiří Kajínek aspoň holit sám? „Holit se mohu. Very Happy Zrovna v pátek se např. Kott sám sice neostříhal, ale oholil až do hola, takže nemá žádné vlasy. Těžko mu někdo může zabránit, aby to neudělal. Ono je to totiž ve skutečnosti každému jedno. U mne jde čistě o pomstu.“

Že by hygiena Kotta vedení věznice netrápila tolik jako hygiena Kajínka? Kam dal asi Kott své oholené vlasy? Asi v tom skutečně bude něco úplně jiného.

A „naši“ zase prohráli.
      • Re: Re: stříhání

Nesmíte všemu věřit --- film je film a realita je jiná. Kájínek slouží někomu, aby na tom vydělal a dobrá reklama pro film ... Jak se asi má zach´ázet se zločinci ??
  • Cloveka, za ktereho Kajinek pyka, tak toho jsem potkal v Zimbabwe (Bulawayo), kde se tim docela chlubil.
  • Já si taky myslím, že je nevinný, holt to na něj nastražili, ale ona pravda vyjde najevo, ne nadarmo se říká, že boží mlejny melou pomalu, ale jistě. *3*
    • Je určitě nevinný, hodili to na něj a musíme doufat,že pravda vyjde najevo a zvítězí nad lží a nenávistí!!! *6* *6* *16* *16*
    • ona pravda už najevo vyšla..jde o to jestli budou potrestáni ti co to na něj navlíkli.. *6*
  • Je to pravda ,Jiri Kajinek sedel nepravem.Jako nejake vykradacky asi mel,ale vrazda urcite ne,strasna nespravedlnost!Vitej chlape na svobode,drz se *3*
  • Je mi ho lito k dyž jsem viděla ten film nevěřila jsem to mu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit