-
Jirko a Renato, přeji pevné zdraví a spokojený vztah. Děkují za nádherný večer, koncert byl famózní. Všichni čtyři jste úžasní a perfektně sehraní, žádné klišé, laciné podbízení, ale špičková kvalita. Úvod naprosto super: "vypněte mobily" - inteligentní humor. Moc se těším na vaše další vystoupení.
*4* *3* -
Ahoj.Chtěla bych ti popřát vše nejlepší k tvým 63.narozeninám.... *14* *14*
-
Jste úžasnej
Jirko jste jeden z nejlepších zpěváků u nás a vaše extravagance a originalita se vším všudy mě také oslovuje. Byla jsem na koncertě TEPu v hotelu Olšanka a je mi líto, že to pro slabou reklamu skončilo. Tam jsem poprvé viděla 4 TET, který si představil... prostě byla to krásná podívaná. Těší mě, že se 4 TETu daří stále víc a víc a tobě také. Vzpomínám a držím palečky ať se ti premiéra, která se bude konat 25.5. v státnní opere v Praze na Candida vydaří.Tak zlom vaz a svou hlavní roli zvládni s elegancií a noblesou tobě dobře známou. Jen tak dál, hodně zdraví a všechno nejlepší tobě a celému 4 TETu přeje jedna dobře známá tvoje fanynka. Jirko drž se !!! *14* -
prosba
Sháním písničku id J.Korna tuším že se jmenovala NEPLAKEJ na deskách jsem ji tady nenašla pomůže mi někdo? -
miluju tě lásko
ahoj moje nej. lásko moc tě miluju a dík že si tak skvělej chlap a na tu šumavu s tebou pojedu lásko moje. zuzana *14* *14* -
-
Re: miluju tě lásko
proč si dáváš neregistrované jméno Jana a na konci příspěvku máš Zuzana? *7* *7* *7* -
Re: miluju tě lásko
jsi blázen ... *15* -
-
Re: Re: miluju tě lásko
Taky nevím co to tu kecá:D
-
-
-
Milý Jirko, tvoje písně mě vrací do dávného dětství, kdy moje nezkušená maminka nám koupila k vánocům Tvé gramofonové desky v domění, že je to ta muzika našeho věku. Sama nic neposlouchala a chtěla nám mladým dát něco šmrncovního. Také nám k nim koupila šílený gramec, jaký tehdy býval na základních školách a který fungoval na nějaké podivuhodné heslo. A tak v teplácích, umouněným obličeji a s hlavou plnou dobrodružství jsem propadla lásce k Tvým písničkám a snila jsem si své sny, že má jediná láska je Jiřík. Už tehdy jsem milovala Tvůj humor, který nebral důstojnost a dodnes mám ráda muže, který jsou stejně galantní, vtipný a mužný jako Ty. Jednoho takového mám doma a je k tomu všemu také muzikant. Dnes jsem si na Tebe vzpomněla a říkala jsem si, jak se asi máš a tak jsem si vyjela na internetu Tvé jméno a zjistila jsem, že máš dnes narozeniny a že jsi skoro stejně starý jako moji rodiče. Přesto, že jsi byl a jsi mojí dětskou láskou, nejsem žádná fanynka, co pase po každém Tvém kroku. Žiji svůj život, který je bohatý a takové zastavení, jaké jsem teď právě udělala je u mě opravdu vyjímečné. Děkuji za Tvé krásné písničky, které mě i dnes nádherně hladí po duši a přenáší mě do časů dětské bezstarostnosti. Děkuji za sluníčko, které z Tebe vždycky vyzařovalo. Jsem jedna z neznáma, která Ti přeje k narozeninám ten největší dar, který Ti žádný člověk, žádná sláva a ani žádná jiná rozkoš na tomto světě nemůže dát. Přeji Ti poznat Toho, kdo Ti ten dar Tvého umu dal, abys mohl vykompenzovat to, čím ty se rozdáváš světu. Ať Ti Bůh žehná. Jana H.
-
Jiri Korn je velice talentovany umelec a navic pritazlivy fesak
(hlavne v mladsim veku)-ma smrnc a styl. Nazpival spoustu heskych pisnicek a je to vyborny tanecnik a stepar.DIKY ZA NEJ ! -
Všechno nejlepší Jirko!:)*
-
Všechno nejlepší!!! :)
-
jsi proste skvelej zboznuji te *14*