-
???
a len tak pre zaujímavosť, koľko meria keď vravíte, že je malý? *7* -
Jirka je super!
Ja som ho ešte nestretla ale nie je to od vás pekné mu tu nadávať ! On je herec a to , že hral nejakého pubertiaka je iba jeho rola,, bože nerobte z neho hneď debila!Keď nechápete slovu herec tak si ho dajte do googla!
Myslíte, že keby bol taký sprostý, ako o ňom vravíte tak by bol na vysokej??
A určite nie je hnusný kvôli tomu, že nemá pre vás vysnívanú výšku.
Dôležité je to, že je skvelý herec,,a je strašne charizmatický!!! Minule som bola strašne smutná a pustila som si snowboarďákov a keď bola ta časť ako sedia v tom taxíku a začal smiať ja som ss musela tiež, pretože proste keď sa zahľadíte tak zistíte že z toho človeka ide energia a šťastie!! a to je super pretože na mňa takto pôsobí len jediný človek a to je JIRKA!!
*14* *14* *14* *14* *14* -
??*??
Ahoj Jirko,,
ak tu budeš tak pls niečo mi napíš :D!!,,, môžeš na moj mail roxi7329@email.cz,,,, -
-
Re: ??*??
Tak coo ozval se?:D
-
-
Cmuq
Jirka je najlepši na svete!!!!!!!!.......... jaaaaj ja som sa doň ho zabuchla už v snowboarďákoch... si naozaj zlatý -
kokot mádl
nevím jak se někomu může tady ten defekt líbit, je malej zapařenej, hlavu má obrovskou v poměru k jeho malýmu tělu a ve ksichtě vypadá jak kdyby měl downův syndrom!!! a dělá machry kokot jeden!! *16* *15* -
-
Je super že ho dokážeš takhle pomluvit ale jaká je tvoje kariéra co ty umíš? Akorád tak nalepit žvejkačku na stůl!A víš vůbec co to je downův syndrom? radši si o tom něco přečti katovíhle závistiváky úplně nesnášim!
-
Re: kokot mádl
Tak hele ty defekte, Jirka je normální v poho kluk(vím to z vlastních zkušeností), nezáleží na tom jak někdo vypadá nebo tak něco, ale na tom jaký je uvnitř, jenže to takový kokot s downovým syndromem nemůže nikdy pochopit, že?
Mimochodem závist není hezká vlastnost!!! co ty by jsi za to dal, kdybys dokázal to co Jirka a zajímalo by se o tebe tolik lidí?
Myslím, že bys hodně rychle změnil názor, ne?
Jinak s tou nehezkou vlastností bys měl žačít něco dělat, než tě uplně pohltí.
Hm... závistivý kokot s downovým syndromem není zrovna nejlepší kombinace nemyslíte?
Jo a ještě něco nevím kdo tady dělá větší machry? *13* -
Já chci vidět tebe:D Máš nějakej komplex?:D -
ehm ehm, kdo tady TEĎ dělá machry? vzbuď se blbečku *15* -
omg nesoudi lidi kdyz je neznas *8* downuv syndrom wys ubec co to je lol....hele moc se diwas na telewizi *13* -
To já taky nechápu.A Rafťáci,to je jedna z největších hovadin,co existuje.Krávovina pro puberťačky. -
-
Re: Re: kokot mádl
přesně, moje řeč!!! takový kokotiny se můžou točit jenom u nás *5* -
-
Re: Re: Re: kokot mádl
Jo tak s timhle souhlasim tak napůl...existujou i horší filmy;)
-
-
-
-
CHYBA
čauky, helec nechcu nic říkat,ale maj tam chybu... on je ve znamení štíra a ne váhy.... říká to ve zpovědi na streemu... *3* -
-
Re: CHYBA
ani ne no no se nekdy uvdi štír a někdy váhy..:D..on je totiz na prelomu..:D..no nic JINAK J0 SÚÚÚPER *4*
-
-
je fajn????
čau Jirko,viděla jsem tě v č. třebový 7.2.Skoda,že jsi ten hokej zrovna nehrál.Bylo by to zajímavé pokoukáníčko....Ale chlapy od nás,co hráli proti vám říkali,že jsi fajn a nenamachrovanej a to je fajn,že ti to tolik nestouplo do hlavy...raftáci byli nej....měj seeee *5* -
aaahojjj vsichni mi obdivovatele
toto je me cislo 737314870 *4* .ale zavolejte mi pa pa *1* *1* -
-
Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
no jasnýýý, toto není jeho číslo!!! já ho ttotiž mám-ale toohle, hmm..to fakt není ono. *15* -
-
Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
No né asi:D Zajímalo by mě která naivka to hned zkoušela a zavolala na to:D:D:D -
Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
Joo ATY MAs JAkO PRAVY?:D...no to je Upec jedno myslim ze ten kdo to tam psal tak ze to fakt jirkovo cislo neni :D...nekdo si z vas dela prdel asi by sem ve volnym case chodil :D..a kdyby tak by asi daval cislo aby ho furt nekdo otravoval ne??:D -
-
Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
Jo, mam pravy..mamka ho licila a oblikala, i tereza voriskovou a dostala na nej cislo..jirka neni takovej blbec aby tu zverejnoval svy cislo.. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
Přeeesně táák:)...To snad není nikdo takovej trouba, aby dával na net svý číslo:P
-
-
-
-
si skvělej!!! *14* *14* -
díky jirko estě na rendy ho tedy na vojtu
-
-
Lidé.cz
Prosím všechny fanoušky Jirky ať zajdou na jeho diskusi na Lidé.cz aby nás tam bylo co nejvíc a mohli si o Jirkovi popovídat *3* -
super
on je super uzasnej a in *3*