Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mattie

???

a len tak pre zaujímavosť, koľko meria keď vravíte, že je malý? *7*
  • mattie

Jirka je super!

Ja som ho ešte nestretla ale nie je to od vás pekné mu tu nadávať ! On je herec a to , že hral nejakého pubertiaka je iba jeho rola,, bože nerobte z neho hneď debila!Keď nechápete slovu herec tak si ho dajte do googla!
    Myslíte, že keby bol taký sprostý, ako o ňom vravíte tak by bol na vysokej??
    A určite nie je hnusný kvôli tomu, že nemá pre vás vysnívanú výšku.
    Dôležité je to, že je skvelý herec,,a je strašne charizmatický!!! Minule som bola strašne smutná a pustila som si snowboarďákov a keď bola ta časť ako sedia v tom taxíku a začal smiať ja som ss musela tiež, pretože proste keď sa zahľadíte tak zistíte že z toho človeka ide energia a šťastie!! a to je super pretože na mňa takto pôsobí len jediný človek a to je JIRKA!!
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • mattie

??*??

Ahoj Jirko,,
    ak tu budeš tak pls niečo mi napíš :D!!,,, môžeš na moj mail roxi7329@email.cz,,,,
    • Re: ??*??

Tak coo ozval se?:D
  • joanne638

Cmuq

Jirka je najlepši na svete!!!!!!!!.......... jaaaaj ja som sa doň ho zabuchla už v snowboarďákoch... si naozaj zlatý
  • kokot mádl

nevím jak se někomu může tady ten defekt líbit, je malej zapařenej, hlavu má obrovskou v poměru k jeho malýmu tělu a ve ksichtě vypadá jak kdyby měl downův syndrom!!! a dělá machry kokot jeden!! *16* *15*
    • Je super že ho dokážeš takhle pomluvit ale jaká je tvoje kariéra co ty umíš? Akorád tak nalepit žvejkačku na stůl!A víš vůbec co to je downův syndrom? radši si o tom něco přečti katovíhle závistiváky úplně nesnášim!
    • majdalenka747

Re: kokot mádl

Tak hele ty defekte, Jirka je normální v poho kluk(vím to z vlastních zkušeností), nezáleží na tom jak někdo vypadá nebo tak něco, ale na tom jaký je uvnitř, jenže to takový kokot s downovým syndromem nemůže nikdy pochopit, že?
      Mimochodem závist není hezká vlastnost!!! co ty by jsi za to dal, kdybys dokázal to co Jirka a zajímalo by se o tebe tolik lidí?
      Myslím, že bys hodně rychle změnil názor, ne?
      Jinak s tou nehezkou vlastností bys měl žačít něco dělat, než tě uplně pohltí.
      Hm... závistivý kokot s downovým syndromem není zrovna nejlepší kombinace nemyslíte?
      Jo a ještě něco nevím kdo tady dělá větší machry? *13*
    • Re: kokot mádl

Já chci vidět tebe:D Máš nějakej komplex?:D
    • parket..a

Re: kokot mádl

ehm ehm, kdo tady TEĎ dělá machry? vzbuď se blbečku *15*

omg nesoudi lidi kdyz je neznas *8* downuv syndrom wys ubec co to je lol....hele moc se diwas na telewizi *13*

To já taky nechápu.A Rafťáci,to je jedna z největších hovadin,co existuje.Krávovina pro puberťačky.
      • Re: Re: kokot mádl

přesně, moje řeč!!! takový kokotiny se můžou točit jenom u nás *5*
        • Re: Re: Re: kokot mádl

Jo tak s timhle souhlasim tak napůl...existujou i horší filmy;)
  • bebe

CHYBA

čauky, helec nechcu nic říkat,ale maj tam chybu... on je ve znamení štíra a ne váhy.... říká to ve zpovědi na streemu... *3*
    • Re: CHYBA

ani ne no no se nekdy uvdi štír a někdy váhy..:D..on je totiz na prelomu..:D..no nic JINAK J0 SÚÚÚPER *4*
  • je fajn????

čau Jirko,viděla jsem tě v č. třebový 7.2.Skoda,že jsi ten hokej zrovna nehrál.Bylo by to zajímavé pokoukáníčko....Ale chlapy od nás,co hráli proti vám říkali,že jsi fajn a nenamachrovanej a to je fajn,že ti to tolik nestouplo do hlavy...raftáci byli nej....měj seeee *5*
  • aaahojjj vsichni mi obdivovatele

toto je me cislo 737314870 *4* .ale zavolejte mi pa pa *1* *1*
    • Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

no jasnýýý, toto není jeho číslo!!! já ho ttotiž mám-ale toohle, hmm..to fakt není ono. *15*
      • Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

No né asi:D Zajímalo by mě která naivka to hned zkoušela a zavolala na to:D:D:D
      • kacenka1jb

Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Joo ATY MAs JAkO PRAVY?:D...no to je Upec jedno myslim ze ten kdo to tam psal tak ze to fakt jirkovo cislo neni :D...nekdo si z vas dela prdel asi by sem ve volnym case chodil :D..a kdyby tak by asi daval cislo aby ho furt nekdo otravoval ne??:D
        • Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Jo, mam pravy..mamka ho licila a oblikala, i tereza voriskovou a dostala na nej cislo..jirka neni takovej blbec aby tu zverejnoval svy cislo.. *5*
          • Re: Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Přeeesně táák:)...To snad není nikdo takovej trouba, aby dával na net svý číslo:P

si skvělej!!! *14* *14*

díky jirko estě na rendy ho tedy na vojtu
  • Lidé.cz

Prosím všechny fanoušky Jirky ať zajdou na jeho diskusi na Lidé.cz aby nás tam bylo co nejvíc a mohli si o Jirkovi popovídat *3*
  • katybe

super

on je super uzasnej a in *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit