-
Jiří Mádl
Milý Jirko
Příjmi ode mne přání k narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví,úspěch
jak životní,tak i profesionální. *4* -
Narozeniny - Přání
Přeji Vám vše nejlepší k dnešním narozeninám a spoustu úspěchů do dalších let. Jste skvělý herec. *4* -
Neej xD
Jirka je prostě nej :) Nejvíc roztomilej :-* -
skřitek
SKŘITEK SPLAŠENY nesnášim ho VOJTA KOTEK je lepši simpatak. -
i love you
Jiříček je pstě kunda ..... <3*** :-* *14* *14* -
Ahoooj
Ahooj Jiříí máš pěkné politické názory *3* škoda že nás není víc Fandím:-))) *14* -
Jirka:-*
Jirka je uplně nejvíc sexy. *4* *4* mám ho moc ráda jako herce moc.je prostě skvělý. *4* good:-*.Vůbec nechápu co proti němu nekteří máte:-( -
Hej to byla prdel!!
Normalne Jirka je uplne super kluk, vubec mu nestoupla slava do hlavy...jsme si z neho delali prdel, kdyz jsme si s nim volali po telefonu :D ..tyyjo, to musim zkusit o prazkach, jestli to zase zvedne, je s nim sranda *14* *15* -
:-)
Je to super kluk a nehorázně dobrej herec. A taky můj bratránek...vážně v pohodě kluk, věřte nebo ne..sem na něj hrdá *1* -
-
Re: :-)
ahoj,, ja ho síce nepoznám ale tiež som naň ho hrdá, proste, je obdivuhodné, to čo zvláda a je super,,,, vždy keď sa učím do školy a vravím si, že mám toho dosť, tak si spomeniem na neho a poviem si, že on má toho ešte viac a zvláda to!!!,, proste super, a aj to je super ako pomáha deťom, proste Človek ako má byť- klobúk dole a veľká chvála *14* *14* *14* -
-
kkk
je gay vi kurwy
-
-
Re: :-)
Jo tak takovýho bratránka ti závidim no *14* *1* *1*
-
-
uuza
uplne kvááásnej uplne good si supeeer *4* *4* *1* *1* *3* *14*