-
do toho
Mádle do toho!Jdeš dobrou cestou,jen tak dále.Nenech se nikým ovliňovat -
-
Re: do toho
To je debilní příspěvek *16* *9* -
Re: do toho
ZA TO BUDE OVLIVŇOVAT OSTATNÍ ? NEBUDE !!!!
-
-
vzkaz
Milý pane Mádle,myslela jsem si že od dob Snowborďáků či Rafťáků z vás vyrostl dospělý muž ! Teď však vidím,že jsem se zmýlila ! Jste ještě nevyzrálejší než dříve,ale už se na to nedá ani koukat ! Prosím,udělejte se sebou něco (nemyslím tím že máte jít na plastiky,i když ani to by nebylo od věci),vaše názory vám neberu,klidně je projevujte,ovšem slušnou formou a nikomu je nevnucujte,jako by byly jediné správné !! *8* -
-
Re: vzkaz
Jááj vy si myslíte že tohle bude Jirka číst ? On nemá čas na takový kraviny.. A neurážejte ho je určitě hezčí než vy..!! A vy jen závidíte že to dotáh tak daleko..!! A to jak se chová do toho vám nic není !! A ještě k tomu vy to ani nemůžete vědět když ho neznáte!! A nevim co proti nám mladejm furt máte si hleďte radši svýho sakra.. si můůžem dělat co chcem!! *8*
-
-
Hnus
Mádle zklamal jste jako člověk na celé čáře !!! Propůjčit se takové svinstvu je hanebnost *16* -
-
Re: Hnus
NEZKLAMAL,ONO UŽ SE O NĚM VĚDĚLO ŽE JE IDIOT,AKORÁT PŘEDČIL NEJHORŠÍ MOŽNÉ OČEKÁVÁNÍ !! *8*
-
-
Co můžeš vědět
Co můžeš vědět ty Rozumbrado, že si troufáš radit aby mladí přemluvili bábu a dědu. Vždyť Ti byly 3 roky, když to prdlo. Alespoň si o tom něco přečti.
http://senatpopuli.estra nky.cz
Sám jednou poznáš, jak jsi se mýlil.
Já -
mijuji
miluju tě máš pěkný hlas a taky hraješ dobře ve filmech jsi pěknej napiš na můj email a můj email je miley.cyrus.hanna@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
wáá
wáá dáá stáále ho milujéém už vyše dvoch rokov omg:DDDDDD ♥♥♥L♥ve♥♥♥ *14* -
sadiaojsdk
ahoj nevite tu nekdo jestli nema sestru moniku? -
-
Re: sadiaojsdk
Ne to určitě ne, má dva bráchy.
-
-
LOWE :D
Dřív sem měla radši Kotka , ale od tý doby co sem viděla Peklo s princeznou a znova Snowboarďáky , tak je to můj NEJ herec *14* *1*
PEKLO S PRINCZENOU FOREVER *14* -
-
Re: LOWE :D
Já taky *9* :D
-
-
Vendula
Ahojky něco ti řeknu: ty a Vojta Kotek jste suproví herci -
-
Re: Vendula
Taky si myslím. *3*
-
-
:)
V sobotu jsem ho viděla na bruslení v Budějovicích. *4* Moc pěknej kluk nejen na filmovém plátně a vypadal jako sympaťák. *3*