-
už dlouho uběhlo od přidání dalšího čísla, doplňuji další jirkovo číslo: 736 26* ***
další za rok, pa pusy :D -
-
jé, 2 roky jsem to sem nepřidávala! tak přidávám ještě jedno: 736 262 *** *5*
-
-
Ahoj Jirko..doufám že čteš!! jsi ten nejlepší herec jakého znám!! :-* a ve filmu probudím se včera si fakt neodolatelnej..jestli čteš tak prosííím odepiš páááá *14*
-
-
Milá Sárule, jestli je Mádl nejlepší herec, kterýho znáš, tak znáš tak akorát velký hov.o.Počkej ještě dva a půl roku, až ti bude 15 a pak to možná pochopíš, jak jsi byla blbá.
-
-
Krásný dopoledne.. :)) Jirka Mádl je úžasnej herec, dokáže se "poprat" s každým scénářém a ve výsledku to výborněš zahrát.. :)) Je skvělé, že v České Republice je další zářící hvězda, které sláva nestoupla do hlavy.. :))
-
Co se Jirkovi stalo, že má na pravém lokti tu jizvu?
-
Vážený pane Mádl, budete i nyní s Issovou přemlouvat bábu s dědkem, aby přestali kvůli pravici jíst? Nejsem levičák, ale po včerejším vystoupení MUDr.Gabriely Peckové a jejímu výblitku: "Senioři se přizpůsobí, narodili se za války... tak nejspíš učiním. Dokážete se nyní důchodcům, kteří celý život pracovali a nyní už nemohou nic ovlivnit, podívat do očí?
-
-
Myslim, že vim, kde bych měl tenhle příspěvek kdybych byl Mádl *1* Teda pokud bych si to vůbec četl.
-
-
Ty jsi prostě Emil, vypatlanej delil!
-
-
-
Jirka je prostě božíí... a s Evčou Josefíkovou mu to moc sluší..je skvělej... hlavně ve filmu Probudím se včera *1* *1* *1* *1* *1*
-
ja madla prose zboznuju je to suprovej herec.
-
má tu niekto jeho číslo? prosím :)
-
ahoj lidi nemáte někdo Jirky Mádla telefoní číslo? *14*
-
-
mám :P a jestli tenhle můj příspěvek bude mít 20 lajků, hodím ho sem. tak honéééém ;D
-
-
prosim te dej mi ho hned prosim na kolenach prosim
-
-
-
jak?
jak se jmenuje ten film jak tam hraje jirka a vojta kotek...jirku tam přivedou do tranzu a bude dělat všechnu co mu řeknou počurá tam nějakyho učitele..nevíte to někdo??? kdyzžak mi napiste sem nebo spís do vzkazů kuju -
-
Re: jak?
Byla to spíš televizní inscenace, občas ji reprízují a jmenuje se Hypnóza. -
Re: jak?
Tak!
-