Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sexy Jirka :**

Musím říct že sem nejdřiv měla radši Vojtu Kotka ale teďka.. musím pořád koukat na peklo s princeznou a ten Jirka je tam tak rozkošneej.. spapat ho !! :**
    • Jirka je fakt děsnhě sexy, vypadá totiž jak č.rák.
    • Re: Sexy Jirka :**

i když nevím kdo jsi tak s tebou musím souhlasit. Je tam booooooží a sexy. On proště válí všude. Jooooooooooooooo *1* *1* *1*
  • jirkovo číslo

HEJ LIDI, ROK UTEKL OD MÉHO POSL. PŘÍSPĚVKU..ŘÍKALA JSEM 736******(BYLO TAM 776-PARDON,TO BYL PŘEKLIK)..DNES PŘIDÁVÁM..7362***** *1* *1* DOČKEJTE ČASU, ZA 5 LET HO MÁTE CELÝ *1*
    • vy ste blbí, máte šanci ty dva mínusy napravit... a jestli si myslíte, že si dělám prdel, no tak tím líp pro mě, nemusím vám ho dávat ;P
    • Re: jirkovo číslo

A neděláš si jen tak srandu ? kde by si vzal/a Jirkovo číslo ?
      • Re: Re: jirkovo číslo

neni to tak nereálný..si myslim ;)
      • Re: Re: jirkovo číslo

nn, srandu si nedělám, ale kde jsem k němu přišla neřeknu. ptž Jirka by si na to vzpoměl.. my jsme mu i volali..jako důkaz bych ti mohla poslat nahrávku, ale nevim jak ji dostanu z mobilu..
  • nevím

a stejně hrál nejlíp v pohádce PEKLO S PRINCEZNOU, že jo...?
    *4* *4* *16* *16*
    • Yéés *14* *14*
  • Důchodci vrací úder!

to Mádlovi (i jiným) docela natřeli *1*

http://www.youtube.com/watch?v=NkKA8ynToNs
  • ...

Byl to jednoznačně můj oblíbený herec,ale po "onom videu" se mi trochu zhnusil.Nejsem ta,co volí levici a nepovažuji to za vtipné,povedené video,ale za zesměšnění starých lidí a systému v ČR.Neříkám,že je tady vše v pořádku,to ani náhodou,ale uráží mě,když dva "puberťáci" budou radit koho volit.Nehledě na to,že o vzdělanosti tady u těchto dvou nemůže být řeč
  • demokracie

Video a obsah nechci hodnotit, i když si o tom myslim své (v negativním smyslu). Jen si lidi uvědomte, že byla po revoluci zvolena demokracie. Každý občan ČR má právo volit koho chce. Nevidím důvod někoho přesvědčovat o opaku!!!!
  • g

Hráblovi hráblo,chce přemluvit stádo nemyslících lidí a už se snad prezidentem vidí !! *15*
  • POKRAČOVÁNÍ

Smutny pohled do davu na brehu.
    Nase cest se v bizardnim pribehu
    zoufale zmita.

Sasci se ve vilach opiji moci.
    A ja se ptam, jestli po tyhle noci
    muze jeste svitat?

Ruze do usi, hlusi lide netusi,
    ze davno hmota zvitezila nad dusi.
    Pristi stanice je peklo, i kdyz slibeny byl raj.
    Prachy jsou pravda, obsah je forma
    a drza lez je propriste norma.
    Do mozku vrta skutecnost kruta, ze padl stin na muj kraj.
  • PRAVDIVÁ PÍSEŇ !!!

pravdivý text jedné písničky : Penize, penize hybou svetem.
    Přidej se a pak kulometem
    smíš určovat právo.
    Musíš si vybrat tu správnou stranu.
    Souhlasit a jít, nebo dostaneš ránu.
    Nechtěj myslet hlavou.
    Můžeme si dopřát výdobytky doby
    a do půllitru syčíme slova plná zloby.
    Jedovatý plivanec se stáva důkazem.Ten tohle má a ten má ješte víc! "A já to chci taky!", se rve z plnych plic.
    Co nás čeká? Kam nás donese řeka?
    Kam kráčí naše zem?
  • D

Sirka Hrábl a Máňa Hnisová se můžou jít zahrabat !!! No můžou,spíš musí,protože se všem vážně hnusí !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší