-
TELČ
Ahojky,v Telči ses desne popularni,prijed prosim........ *14* -
Ahojda
Jirka je ten nejhezčí kluk,kteryho znam.....Nejhezčí je na nem jeho usmev s jeste hezcimi dolicky ve tvarich.Je proste nadhernej.... *5* -
Ahojky
Ahoj Jirko,moc ses mi libil ve filmu Jak se kroti krokodyly a Raftaci.Jsi proste uzasnej.Strasne ti to tam sluselo.Jsi fakt dobrej!!! *4* *4* *4*.Zustan takovej jakej jsi.Zdravy Telc!A strasne moc prosim odepis...Dik Aja *14* -
Ahojky
Ahoj Jirko,moc se mi libil film Jak se kroti krokodyly a Raftaci.Moc ti to tam sluselo *3* .Chtela jsem se zeptat-porad chodis s tou Ivetkou????Jses fakt desne hezkej,Kotek na tebe nema ani malickem,ale muze to bejt dobrej kluk... Jestli se ti bude chtit,tak mi napis na muj E-mail,prosim... *15* Diky Papa a mej se krasne... *3* -
Jiřík
Jirka je bezva herec!Co herec i člověk!Je čistej,milej,veselej,zábavnej a hlavně krásnej.Mám ho ráda,protože není namyšlenej jako někdo jinej ze snowboarďáků a Rafťáků!Filmy s ním jsou zábavné a zajímavé!Proto hrrrr na Jirku! *3* *3* *3* -
..........
Ahoj,nevim jestli si mě pamatuješ,já jsem byla na autogramiáďe v Č.Buďejovicích a byla jsem celá spocená.Možná že si se mě leknul ale chci ti říct ze ti to tam hrozně slušelo. *14* *14* *14* *14* *4* -
Ahojki Jirko jestli si pamatuješ je to asi rok kdy jsme se viděli v metru v Praze aji jsme tě fotili jestli to čteš tak pisni bylo to 1.4.2005. Lukašek!!.) *4*
-
Ahoj Jirko si super !!!! *14*
-
*5* *5* *5*
-
*14* *14*