-
Ajojda Jirko!!!! Doufám,že si todleto přečteš *13* !!! Dneska(19.3) si byl moderovat u nás v Ostravě v Carefouru,byl jsi SUPR!!! Pak si měl autogramiádu a mě mocinky mrzí,že na mě už nevyšla řada,páč jsi musel jet zpátky do Prahy. *9* Stejně ale doufám,že zase přijedeš a ten autogram od tebe dostanu.Měj se pěkně a mimochodem v Rafťácích si byl SUPER!!!!! *15*
-
Ahoj Jirko, dík za Snowboarďáky a Rafťáky.Byli sme na nich v kině v Brně když si tam zrovna byl akorát sme vylezli s kina a autogramiáda skončila a nepohla sem si popovídat s žádným Budějčákem. Pozdravuj Vojtu a měj se hezky .Ahoj Bára z Č.B. *3*
-
čau
Čau Jirko sem Terrza a je mi 16 let Nechceš mi napsat??? *14* -
ACHICHO
sKODA zE TAk super KLUk KOUKA JEN zA HOLKAMA KTERy JSOU NeKDE znami *9* treba ne bzlo bz to fajn,je to skoda *7* ja myslim ze jo vzdyt i obycejna holka je skvela *15* ale jinak mu gratuluji raftaci byli fakt super povedlo se to ahojkz *4* *3* -
Čertik - Madlik :)
Jirka je super!! :) Nahodou je i pekny!! A supr byl a je v RAFTCICH , Snowbordacich a hypnoze! :) *3* -
*1* *1* *9* *5* *14* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8*
-
CAU
AHOJ MÁDLÍKU SEŠ FAKT SUPER KLUK MAM TE RADA TVÉ FILMI ZBOŽNUJU SOU FAKT SUPER.RAFTACI SOU FAK SUPER. MAM TE RADA *14* *3* *8* -
Jirka
OOOooooo.... *14* je tak úžasnej a Rafťáci jsou s nim fakt skvělí *4* -
100% komik...
Je fakt bezvadný komik...=o) Jeho humor mě fakt moc baví a patří (podle mě) mezi talentované, mladé, vtipné a inteligentní české osobnosti vůbec. V Rafťácích mu to mimochodem moc sluší...=o) P.S. mohli byste zveřejnit adresu... *1* -
bomba
Madlík je super *14*