-
Ahojky
Ahoj Jirko, byla jsem na konkurzech na raftaky, ted teda cekam jak dopadlo treti kolo:-( a potkala jsem tebe i Kotka na prvnim kole v letnanech a musim rict, ze jsem strasne rada, ze nejsi tak arogantni jako Kotek, jen tak dal:-)) -
Si ten najlepší herec na svete. A snowbordakou som videla najmenej sto krat. SUPER
-
a jeste neco aspon mi napis na email.tak zatim pa-jsi fakt super
-
ahoj jirko cetl jsem ze budete natacet raftaci a ze reziser potrebuje jeste dva herce priblizne stejneho veku.tak se kdys tak ozvi.doufam ze si pamatujes jak jsme te podkali v praze v metru.tak zetim cau.nebo muzes i zavolat-603322702.
-
Adam
Nedávno jsem potkala na náměstí tvího nej kamaráda,teď si s ním píšu přes mobil,můžu tě ujistit,že je to tvůj nej kámoš,protože mi napsal že mi tvoje číslo nedá že si to nepřeješ,a tosi myslím že stačí,je super a ty taky,zatím hojky a napiš někdy na mail. Ahoj -
ahoj
ččččččččaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu JIRKO.Seš fakt hezkej škoda že máš IVETKU!Seš super ale to je i VOJTA KOTEK. -
nenenenenenenene
Kotek a Mádl jsou hrozný vubec se mi nelibi jejich styl hrani ve filmu!!!!!ale vmim poradnicku nejhorsich hercu/herecek jsou az dru hened po Bloomovy!!!! -
Jiřičkovi!!!
Seš nádhrnej mooooooooc!!!!! -
pozdrav
čauky jirko poslal by si nám 2 podepsaný fotky s věnováním???????????????????? pro Báru,Lenku na tuhle adresu:Bára Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 331 41 posli je prosim co nejdřív předem díky!!!!!!!!!!!!! -
maáte všichni pravdu
No joooooooo typickej sladoušek.Hele holky nechci vám kazit iluzi,ale na tenhle web se praqvdepodobne nedívá.Skoda.Uznávám,že je fakt sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!