Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od Sarah

Lidi, za jakýkoliv kontakt-číslo na Jirku dám plakáty Sámera a jiných hvězd!!!!!!!!!!!!!!!Pište!
  • Od Sarah

Jirka je BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestli chcete tak mi někdo napište, sháním někoho na pokec někoho kolem 14ti!Mějte se a smějte se!PS:Atentát na Ivetku bych nedělala,Jirka by to nepřežil!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak papa
  • jirko si super!!!kdys sem te potkala na Hradcansky tak sem se mohla zblaznit!!!si jeste nadhernejsi nez sem si myslela!PS:nadherne se usmivas!!:o))) lidi kdo ma na nej cislo tak mi ho napiste na mail!!
  • super kluk i snowboardista
  • Jirka Mádl je superovej herec
  • ?

Téda ňáký ty vzkazy jsou fáááákt ujetý...hi,hi.No...jelikož jsem Mádla viděla na vlastní oči tak můžu říct, že je malej sladkej a malej-to je z Pár Pařmenů,kdyby jste nevěděli..:-))))).Néé prostě je to brouček, ale bohužel ne můj chi, chi...páčko a pište:)
  • jooo konečně nekdo!

No to to trvalo,než sem tu našla človíčka,kterej mi přijde normální at mezi kámošema tak v rodine tak i v Tv prostě suprovej kluk!joooooo
  • Pomůže nám někdo spáchat atentát na Ivetku?
  • Můj!

Zdravím!!!!Holky máte smůlu,JIRKA JE MUJ!!!!!!Zkuste to příště
  • Boží snowboardák

JIRKO SES NADHERNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!BEZ NA CHAT SNOWBOARDACI!!!!!!!!!PLOSIM!!!!!!!!!!!!!!!!JSI FAKT BOMBA!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit