Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • menzliczka

Kde žijete ?

Přesně tak ! Holky už je ráno probuďte se do reality *7* Já osobně si myslím že Jiří ani nějákém osobnosti.cz neví *1* A i kdyby jo .. kolikrtá v řivotě na tenhle web zavítal ? jednou ? moc bych tomu nedávala jestli vůebc někdy *9* No .. Nebudu vám bránit .. věřte si že sem chodí a čte si vaše vyznání lásky atd.. ale podle mě už spíš chodí na ten svůj officialní web a to podle mě i tam jen zřídka *9* No .. Tak pište svojemu Jirkovi dál ... jen myslí že by jste se mohly nad sebou zamyslet *8* *1*
  • Re: ...JAJA

AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!! JIRKO PREJU TI VSE NEJ K NAROZENINAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !JSEM TAKY VAHA JAKO TY JA SEM 16 -87 A TY 23-86 TAK ZATIM MOJE RODINA TI FANDI *3*
  • neuveřitelný

Jak může někdo být tak blbej a psát sem Jirkovi v domnění, že si to tu čte.. Tahle stránka nabízí prostřednictvím příspěvků od uživatelů především informace, fotky, videa a jiné věci týkající se nějaké známé osobnosti.To by byla opravdu náhoda, když by se tu stavil. A odpověděl. To negramotný pako, co a vdává se za něj ať jde do pr*. Nefunguje to tu jako kontaktní server.Takže na stoprocent Vám on neodpovídá.Je fakt demence psat sem svoje telefonní číslo, mail a nebo naivní vzkazy typu - "ozvi se, potkala jsem tě dneska v metru - pamatuješ?". Kolik asi mohl za ten den potkat lidí v metru, a kolik z nich na něj asi tak čumělo? Jasně ..... on má asi dost času, prohlížet a odpovídat na příspěveky na netu, které jsou na něj směřovány. *1* *1* On komunikuje oficiánlněji, například přez server idnes.cz, kde měl domluvený určitý termín.... mno nic. Tak si tu s "Jirkou" kecejde dal.... *1* *1*
  • sharon1

Jirka

Jirka je strašně moc nej a je strašlivě podobnej mímu bratránkovi *5*
  • dani95

Jirka...

No coment,best best best boy *14* *14*
  • zenda

Leptač

Cau Jirko, pamatuješ, jak si byl malej tak si jezdil za babičkou na chatu do Leptáče u Prachatic.. tak tě tady všichni pozdravujem.. a těšíme se na další *5*
  • zdary

Jirko seš jednička ve světě herců a to jako nepřehánim!!! *14* *3* *5*
  • jóóóó

Jóóóóóóóó GYMPL je nejlepší!!!!!!! Gyyyyympl je nejlepší!!! *5* *8* *3*
  • Ahooj

Ahooj Jirko jak se ti hrálo s Matyášem Valentou v Rafťácích????Jinak seš dobrej herec!! *3*
  • Re: Re: ♥lowwwe

Ahoj Jirka si super herec aj s Vojtkom
  • Re: ♥lowwwe

*4* *14* *14* jiři ja jenom chci ze si hodne hesky kluk pozdravuj sve kamarady *14* *14*
  • Ondra

Ahojky Jirko,asi si na me nepamatujes,ale povidali jsme spolu v internetove kavarne.O Raftacich.Drzim ti palce a hodne stesti cauky Ondra
  • ahoj

ahoj Jirko já jsem se narodila s tejně jako ty ve stejným datum,ale v roce ne já jsem v roce1996 a ty 1986 takže tobě je 21 a mě je 11.Kdyby si něco chtěl tak moje číslo je 731319878
  • ahoj

Ahoj ..jsi moc fajn..nejvíc se mi líbý kde hraješ v gymlu..je to fakt nářez!.Jsi fakt skvělí mladý klučina a doufám že se dostaneš až na vrchol jsi opravdu skvělí kluk!(a taky kus!) *4*
  • =*

k sežrání :* *14* *14* *14*
  • aooj

aoojjj si moc peknuckyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pre teba

ahoooj jirko...fakt pochybujem ze si toto raz precitas ale sak skusit napisat sem mozem....chcem ti len povedat ze si uzasny herec a mas fakt skvely talent...si mooc mooc popularny aj tu na slovensku...film gympl sa ti naozaj podaril dost spm sa zasmiala ked osm to pozerala a pozeravam to staale uz som ho videla asi 10 krat a hlavne koli tebe to pozeraam...tak sa maaj a vela dalsich uspechov prajem..lili *4*
  • pokec

cus jak se mas jsem tvuj fanda videl jsem snoubordaci,raftaci,gympl,rockpodra vtaku byli to fakt hustý filmy jsi fakt dobrej i vojta kotek tak se mej a přeju ti další fakt hustý filmi tak cus
  • Helov boj!

Noo, začnem len tým, že silne pochybujem, že si tieto riadky budeš raz čítať, ale skúsiť treba vše...?! Možno nakoniec aj motyka vystrelí...
    A ozaj, hehe, chcela som, že si fakt super herec!!! Moc Ti to na obrazovke sekne a ak si taký aj naozaj, tak to si fakt, že SuperBlázon!
    Minulý týždeň som sa dozvedel, že si mal 8. januára v Trenčíne autogramiádu a ja som o tom nevedela...:-/ Móóžno by som teď už doma mala foto s tebou - bolo by to fajn...
    Ništ to, hlavne, nech sa ti stále darí tak ako doteraz, z filmovej aj životnej stránky... Bolo by fajn niekedy ťa stretnúť,...:-)
    Zatim...;-)
  • hmmmmmmmm

ajoj Jirka.sice mozem cakat ze odpises ale ked uz sa nudim tak pisem sem ja... *1* si wazne super ale to ty asi nemusim pripominat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit