-
CHYBA
čauky, helec nechcu nic říkat,ale maj tam chybu... on je ve znamení štíra a ne váhy.... říká to ve zpovědi na streemu... *3* -
Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
no jasnýýý, toto není jeho číslo!!! já ho ttotiž mám-ale toohle, hmm..to fakt není ono. *15* -
si skvělej!!! *14* *14* -
Re: Mám od Jirky mobilní číslo
dáš mii ho? -
je fajn????
čau Jirko,viděla jsem tě v č. třebový 7.2.Skoda,že jsi ten hokej zrovna nehrál.Bylo by to zajímavé pokoukáníčko....Ale chlapy od nás,co hráli proti vám říkali,že jsi fajn a nenamachrovanej a to je fajn,že ti to tolik nestouplo do hlavy...raftáci byli nej....měj seeee *5* -
díky jirko estě na rendy ho tedy na vojtu -
aaahojjj vsichni mi obdivovatele
toto je me cislo 737314870 *4* .ale zavolejte mi pa pa *1* *1* -
Lidé.cz
Prosím všechny fanoušky Jirky ať zajdou na jeho diskusi na Lidé.cz aby nás tam bylo co nejvíc a mohli si o Jirkovi popovídat *3* -
plis dej mi na něho číslo *7* -
píšu ti pls pls moe icq 448527419 a moooc tě prosim o to číslo *3* *4* *4* -
super
on je super uzasnej a in *3* -
film
ma fakt hustý filmi! *1* -
uzasny
Mádl je ten nejkrasnejsi člověk kterýho znam *14* *14* *14* *1* *1* -
Mám od Jirky mobilní číslo
sehnala jsem od jirky mádla mobilní číslo, kdo chce, tak pište.. :-)) -
Re:
opravdu je to hejo e-mail,a jakto víš *15* *3* *8* -
Jo dobrej
Jirko odpovídáš nám? *10* -
Re:
Ahoj Jirko,mám tě ráda jako herce seš můj nejoblíbenější. A jsi tak sladoučkej *3* -
Jsi fakt dobrej
Jirko já tě fakt žeru jsi fakt dobrej herec a je to těžké stát se hercem protože já chci být herečka víš? *14* *3* -
Jsi Supeeeeeer-jak jinak....
Ahoj Jirko si best herec a líbil ses mi hrozně v Rafťákách...No plostě supeeer.....Tvoje fanynka.. *14* -
Hlavně že slávista:)
Je to velmi nadaný mladý herec. Co jsem slyšela od svých přátel, kteřá se s ním znají, tak je to prý strašně v poho kluk, dle jejich slov... No ale hlavní je že je to SLÁVISTA *3*