-
Narozky
Vše nejlepší, Jirko! *5* -
ČTĚTE!
vtipy-vesele.wgz.cz -
narozky:-*
!!vse nej k narozkam *14* !! -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým krásným narozkám,hodně zdravíčka štěstíčka lásky a mnoho úspěchů do dalších let..!!! *1* *3* *14* *3* -
Happy birthday
Všecko nejlepší k narozkám...přejů ti v životě ještě hodně štěstí a hooodně úspěchůů...baštím tě! *14* -
Jiří Mádl
Milý Jirko
Příjmi ode mne přání k narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví,úspěch
jak životní,tak i profesionální. *4* -
Narozeniny - Přání
Přeji Vám vše nejlepší k dnešním narozeninám a spoustu úspěchů do dalších let. Jste skvělý herec. *4* -
Neej xD
Jirka je prostě nej :) Nejvíc roztomilej :-* -
Re: Re: Re: Mám od Jirky mobilní číslo
POKRAČOVÁNÍ ZA ROK.KDO VYDRŽÍ, MÁ HO ZA 9 LET *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
skřitek
SKŘITEK SPLAŠENY nesnášim ho VOJTA KOTEK je lepši simpatak. -
Re: Mám od Jirky mobilní číslo
ty máš čísilko možeš mně ho poslat napiš na e-mail dik *3* -
i love you
Jiříček je pstě kunda ..... <3*** :-* *14* *14* -
Ahoooj
Ahooj Jiříí máš pěkné politické názory *3* škoda že nás není víc Fandím:-))) *14* -
Re: Re: Mám od Jirky mobilní číslo
776****** *15* -
Jirka:-*
Jirka je uplně nejvíc sexy. *4* *4* mám ho moc ráda jako herce moc.je prostě skvělý. *4* good:-*.Vůbec nechápu co proti němu nekteří máte:-( -
Re: kokot mádl
Tak hele ty defekte, Jirka je normální v poho kluk(vím to z vlastních zkušeností), nezáleží na tom jak někdo vypadá nebo tak něco, ale na tom jaký je uvnitř, jenže to takový kokot s downovým syndromem nemůže nikdy pochopit, že?
Mimochodem závist není hezká vlastnost!!! co ty by jsi za to dal, kdybys dokázal to co Jirka a zajímalo by se o tebe tolik lidí?
Myslím, že bys hodně rychle změnil názor, ne?
Jinak s tou nehezkou vlastností bys měl žačít něco dělat, než tě uplně pohltí.
Hm... závistivý kokot s downovým syndromem není zrovna nejlepší kombinace nemyslíte?
Jo a ještě něco nevím kdo tady dělá větší machry? *13* -
Re: ??*??
Tak coo ozval se?:D -
Re: Re: Re: kokot mádl
Jo tak s timhle souhlasim tak napůl...existujou i horší filmy;) -
Re: Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
Přeeesně táák:)...To snad není nikdo takovej trouba, aby dával na net svý číslo:P -
Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele
No né asi:D Zajímalo by mě která naivka to hned zkoušela a zavolala na to:D:D:D