-
pochvala
Ahoj Jikro jak se máš seš moc pěknej a sluší ti to moc -
Super
jsi super -
Milý Jiříku:)Máš vážně vychytaný kukuč a v těch banánovej rybulkách jsi perlil, bylo to supr, brala bych tě hned:)
-
Jirka
Ahoj Jířo I LOVE. -
Miluji tě!!! Jsi skvělejj!!
-
Ahojky
Ahoj Jirko, byla jsem na konkurzech na raftaky, ted teda cekam jak dopadlo treti kolo:-( a potkala jsem tebe i Kotka na prvnim kole v letnanech a musim rict, ze jsem strasne rada, ze nejsi tak arogantni jako Kotek, jen tak dal:-)) -
Si ten najlepší herec na svete. A snowbordakou som videla najmenej sto krat. SUPER
-
a jeste neco aspon mi napis na email.tak zatim pa-jsi fakt super
-
ahoj jirko cetl jsem ze budete natacet raftaci a ze reziser potrebuje jeste dva herce priblizne stejneho veku.tak se kdys tak ozvi.doufam ze si pamatujes jak jsme te podkali v praze v metru.tak zetim cau.nebo muzes i zavolat-603322702.
-
Adam
Nedávno jsem potkala na náměstí tvího nej kamaráda,teď si s ním píšu přes mobil,můžu tě ujistit,že je to tvůj nej kámoš,protože mi napsal že mi tvoje číslo nedá že si to nepřeješ,a tosi myslím že stačí,je super a ty taky,zatím hojky a napiš někdy na mail. Ahoj -
ahoj
ččččččččaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu JIRKO.Seš fakt hezkej škoda že máš IVETKU!Seš super ale to je i VOJTA KOTEK. -
nenenenenenenene
Kotek a Mádl jsou hrozný vubec se mi nelibi jejich styl hrani ve filmu!!!!!ale vmim poradnicku nejhorsich hercu/herecek jsou az dru hened po Bloomovy!!!! -
Jiřičkovi!!!
Seš nádhrnej mooooooooc!!!!! -
pozdrav
čauky jirko poslal by si nám 2 podepsaný fotky s věnováním???????????????????? pro Báru,Lenku na tuhle adresu:Bára Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 331 41 posli je prosim co nejdřív předem díky!!!!!!!!!!!!! -
maáte všichni pravdu
No joooooooo typickej sladoušek.Hele holky nechci vám kazit iluzi,ale na tenhle web se praqvdepodobne nedívá.Skoda.Uznávám,že je fakt sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jiříček Mádlíček
čau seš super a už se mmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooccccccccccccccccc cccccccccc těším na rafťaky -
Ahoj!
Si moc super! -
prozba
Jirko chtěla bych tě o něco poprosit,pošleš mi svou fotku?adresa je Chrastná 24,Osečná 46352 moc,moc děkuji moc ti fandím Dana -
Snowboardaci jsou film o nicem.
Snowboardaci jsou film o nicem. Neprinaseji nic hodnotneho. Kazda druha myslenka je bud dvoujsmyslna nebo ma eroticky podtext. Mladym jsou tu poskytovany navody jak zacinat se sexem, ktery je vyjmuty ze vztahu dvou lidi, kteri se maji radi jako cele osobnosti. Jde jen o podnecovani chtice, ktery v posledku kazi pohled na sexualitu. Ta je dobra, ale pouze v kontextu vzajemneho oddani se. Nejdrive je treba druheho cloveka poznat dusevne a charakterove a to vyzaduje cas. Ve filmu vydime jen jedinne usili hlavnich hrdinu, jak uspokojit svuj vlastni chtic. O dobro partnerek jim nejde ani co by se za nehet veslo. Film hodnotim jako velmi spatny z moralniho pohledu. Tvurci a hlavni predtsvitele sleduji jedinny cil - vydelat na posedlosti sexem u dnesnich teenageru. Proto nesou vinu na kazeni jejich dusevniho zdravi. Premyslejte a hledejte nebudte jen konzumenti balastu, ktery Vam je servirovan. Existuje cesta ke spokojenemu a naplnujicimu sexualnimu vztahu. -
pro Jiříčka
Jsi moc super!!!!!!