Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :_)

...........má malý pééééro :-)
  • JÍŘA MÁ IVETKU!!

Jo a jestli to vy nány nevíte,tak Jířa má svou Ivetku...tak máte smůlu..a já vlastně taky=o((
  • Tak jestli ste si nevšimli,tak Jirka Mádl je ten nejlepší a nejkrásnější herec jakej vůbec u nás může bejt,tak si toho laskavě važte!!!
  • HUSTAK

TAK CO JAK SE VEDE ? JA JSEM V POHO DOUFAM ZE TY TAKY JEN JSEM TI CHTELA RICT ZE FILM SNOWBOARDACI SE VAM FAKT POVEDL A TY TAM HRAJES HUSTACKOU ROLI NAPR."JAK TE KOTEK VYTAHOL VEN S TY DZUZNY TO JE UZASNYTAK PA PA
  • ses krasnej

je proste uplne skvelej a at si rodice klidne rikaj ze ma pusinku jak zaba podle nas to neni pravda a ma tu nejroskosnejsi pusinku na svete monterky
  • miláček

Ahoj Jiříku. seš děsně krásnej,máš krásnou tlamičku a nádhernej úsměv. Dyštak mi napis,pokecame. Vetka@seznam.cz
  • Zhlédněte vysílání Očka.

Právě skončilo Očko s Jirkou ,doporučuji zhlédnout opakovaní a všichni zjistíte,že je to fak milej a otevřenej kluk.Držím palce .
  • KRETEN KRETEN KRETEN

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN
  • přesně jak řikal/a sk8

Czusíík...Jirka je fakt sqwělej a dost pěknej,ale kdyby nehrál we Snowboarďácích,neškrtne si a wy byste pořád wzdychali po Sámeroj!Líbí se wám wzhled(mě taky:),ale díwejte se taky na povahu.A tu neznáte(jestli owšem neznáte Jiříčka osobně:))což pochybuju....nechte ho trochu wydwjchat!
  • Nedal by jsi mi svoje telefonní číslo?PROSÍM
  • eeeJste hezký klucieee
  • ahojky

Ahojky Jirko! ja by Jsem se zě chtěla zeptat jestli se ti líbilo v Odrách? Prosím Odepiš
  • Ahoj Jirko, ¨Jses hroznej debil.Mas ksich jako opice.Moje kamoska te bali nevim jak to muze dokazat.Ses magorrrrrrr
  • jses dobrej. skoda ze bydlis tak daleko.
  • ahoj

ahoj odepiš a autogram prosím
  • Je hodne dobrej:)Doufam,ze nezpychne jako kotek,kterej je vsude.Ve snowboardakach byl super a tak se tesim na raftaky:)Stejne ho znam jenom podle fotek a filmu,tak nemuzu posuzovat...
  • Mádl X kotek

mádl je lepší měl by moderovat miss i s kotkem,kotek si o sobě začíná moc myslet!!!!!!!
  • Ahojky!!!

////////*****///*****///////////////////////////** *****/*******/////////////////////////************ *****///////////////////////*******************/// //////////////////*********************/////////// /////////*********************//////////////////// /*******************///////////////////////******* **********/////////////////////////*************** ///////////////////////////*************////////// ///////////////////***********//////////////////// ///////////*********////////////////////////////// ///*******///////////////////////////////////***** /////////////////////////////////////***////////// /////////////////////////////*//////////////////// //////////////////////////////////////////////I LOVE YOU!!!!!!!!!!
  • docela sila

Ahojky Lidičky.Ja taky souhlasím s nazorem,že je to docela síla jak se jen ohlížíte na to jakej je vzhled a ne na to jakej třeba Jirka uvnitř.Třeba je to nafoukanej,arogantní blb,ale třeba je to vysněnej princ z pohádky.Ne všechno je zlato co se třpití!!!!!!!!!!!!!Měj te se krásně.:)
  • Jsi krásnej, boží atd. Máš holku?????????????????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit