-
ahojky Jíro!jestli si tohle vubec nekdy budes cist,tak ti chci rict,ze jsi fakt peknej.Kdybych nevedela,ze nekoho mas,tak bych jela do Budejic a obesla bych dum od domu nez bych te nasla:)zpoctku jsi se mi nezdal,ale pak....STASTNEJ NOVEJ ROK!
-
kdo ví adresu ja Jirku at ji napiše na tenhle email děkuji!! PS:miluju tě!!!!!!!
-
MIUJEM TĚ OZVI SE
-
Jirka Madl
Kdyz sem ho vydela poprve,tak se mi zdal divnej,ale kdyz sem se na nej koukala vic a vic zacal se mi libit....Nekdy by sem ho chtela videt a popovidat si s nim...Vim ale ze je to nemozny,protoze kdo ze znamejch osobnosti by se mnou chtel kecat...ale opravdu by sem si to prala.... Je moc peknej... -
jiříček-miláček
jirka je maprosto nejúasnějí člověk na světě. Já ho naprosto miluju a kdyby neměl holku hned za nim jedu vím toti kde bydlí PS:JIRKO KDYBYS SIS TO ČETL TAK NAPI NA TENTO E-MAIL.nikolamachkova@post.czBYLA BYCH NEJĄTASTNĚJÍ HOLKA NA SVĚTĚ JETĚ JEDNOU TI DĚKUJI E SI NATOČIL SNOUBORĄDÁKY A KDYBY SIS TO ČETL TAK OOOOODDDDDEEEEEPPI:-) MILUJU TĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vypada jak standa k.
važně vypadá jak Standa k. -
Jirka je fakt dost dobrej typek......A muze delat nekdo TLAKY....
-
ahhhhhhhhh
i love you -
fanda
Ahoj Mádl je dost dobrej byla jsem na jeho autogramiádě a choval se úplně normálně je fekt v pohodě. -
JIŘÍČEK JE TEN NEJLEPŠÍ KLUK NA CELÉM SVĚTĚ !!!NIKDO MI TO NEVIMLIVÍ NAPIŠ PAPAPAAP
-
bůh existuje
boze ten je nadhernej kdyby ste hio naaahodou nekdo znal at mi kdyztak napise:) -
stříkéééj:-)
-
Jirka je buh
No neni sladkej,V snowbordacich zahral fakt skvěle ne?Supr výkon,za kterej ho zbožnuju! -
heh:
MILUJU TĚ JIRKO JSEŠ FAKT SEXY -
Jirka je úúúúúúúplně NEJÚŽASNĚJŠÍ NA SVĚTĚ JE SUPEEEEERRRRR !!!!!
-
nove webovky
takže vím toho SNAD celkem dost a tak bych vas chtela "pozvat" na sve stranky! www.jirkamadl.site.cz omlouvam se za docasnou nefunkci (4-5 dni od 23.11) ale stranky jsou v rekonstrukci s pozdravem Johca -
Snowboardaci
Jirka je uplne uzasnej a Jachyma zahral na jednicku!! Doufam ze ho brzo zase v njakym filmu uvidim!! Je fakt nadhernej!!! -
hustej co????
Taky se vám líbí??? ví o něm někdo něco víc?? ozvěte se!! -
Ty kravo =)
NO....PROSTE SUPER!!FAKT UPLNE UZASNEY FILM AJI HERCI..!NEBUDU RIKAT ZE HLAVNE ON JAKO VSICHNI TADY,ALE BYLI TAM SUPER VSICHŃI!!NO NIC...MYSLIM ALE ZE TO NEMUSIM ANI RIKAT..NO TAG JESTLI SI TOHLE TAKY CTES JIRKO TAK NAPIS...E-MAIL JE NAHORE!!!TAK SE MEJTE -
jirka je vazne uzasnej!!!je lepsi nez kotik :o) moooc dobre hral ve snowboardakach.je to super film!!!jirka je nej!!:o)))