Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viděl jsem několik herců, kterým tzv. superherec Mádl nesahá ...
    Od dob, kdy se z vlastní hlouposti pustil s "hvězdou" Issovou do politikaření ho jaksi nemusím.
    • Nevím co proti němu všichni máte, je to super kluk i výborný herec.Má velký talent a je i celkem hezký. :-)
  • Ahoj Jirko si super !!!! *14*
  • vino!

zdravim vas jirko! nemam k vam zadny vzkazececek jako tuny vasich fanynek tady, ostatne jsem spise ve veku rezisera vaseho prvniho filmu, takze jste mi spise sympaticky jako clovek (info z medii, he he) a prirozeny herec (z te inscenace o hypnoze). takze zasadni info, ktere chci predat: az nekdy v budoucnu budete menit preference na vino (teenager z vina nic obvykle nema), zkuste vaseho jmenovce. ted jsme tam byli na kostu a moc dobre, navic uz je i castecne prazsky cereblitne provareny - takze mozna nosim sovy do athen a znate ho. www.madlvasvinar.cz s pozdravem jou mailto/atlas.cz
  • pro Jiru

miluj¨tebe miluju snowboráky jako ten film a těšim se na raftáky
  • je normální kluk

Holky jste normální? Souhlasim s tim názorem, že vzhled neni všechno. Jirku znam ze školy je úplně normální obyčejnej kluk. Přesně takovej jaký potkáte na každym kroku, ale těch si nevšímnete jen kvůli tomu, že nebyli na televizní obrazovce. Sakra zamyslete se některé z vás nad sebou! A Biskupské gymnázium je naprosto obyčejné gymnázium jako každé jiné. Akorát má trochu jiný název což neni důvod k tomu abyste ho hned odsuzovali, pokud ho neznáte osobně!
  • ..........

Ahoj,nevim jestli si mě pamatuješ,já jsem byla na autogramiáďe v Č.Buďejovicích a byla jsem celá spocená.Možná že si se mě leknul ale chci ti říct ze ti to tam hrozně slušelo. *14* *14* *14* *14* *4*
  • Ahojky

Ahoj Jirko,moc ses mi libil ve filmu Jak se kroti krokodyly a Raftaci.Jsi proste uzasnej.Strasne ti to tam sluselo.Jsi fakt dobrej!!! *4* *4* *4*.Zustan takovej jakej jsi.Zdravy Telc!A strasne moc prosim odepis...Dik Aja *14*
  • :]

Je nejlepsi cesky herec, je super! Je to skoda, ze jsem Americanka a nemluvim moc cesky, protoze Jirka se mi libi!! *3*
    • Re: :]

ses trochu trapna..neumis moc dobre cesky,ale psat ti nejak jde..cim to bude ?????????????*13* *13* *13* *13*
  • pro Jirku

Ahojky Jirko, ak si pamataas tak autogramiada v Ziline a celkom pekne otazky si mi zodpovedal... ak toto funguje o com naozaj pochybujem tak napiis, mozno si spomenies z toho velkeeho poctu zenskych ktoree sem pisu *4* potesilo by urcite aj nase kino.. *4* . May
  • =*

k sežrání :* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit